Una exposició rememora el centenari dels Gegants des de l’òptica de cinc fotògrafs

Una exposició de fotografies recupera els millors moments del centenari dels Gegants de Molins de Rei. La mostra, obra de cinc autors de Molins de Rei, es pot visitar fins el proper 4 d’octubre a la seu de l’Agrupa. 

L'exposició consta de diferents fotografies i es pot veure a l'Agrupa // Jose Polo

L’exposició consta de diferents fotografies i es pot veure a l’Agrupa // Jose Polo

Sergi Martínez, Janira Muñoz, Miquel Viñas, Albert Viñas i Josep Miquel Moneny són els cinc fotògrafs autors d’una exposició que recupera els millors moments d’un dels esdeveniments més importants de l’any passat en clau local: el Centenari dels Gegants de Molins de Rei. A través de la seva òptica es pot gaudir d’imatges que mostren cinc visions diferents del que ha estat, sense cap mena de dubte, un dels moments més importants de la història de la colla.

“L’exposició ens permet veure els gegants des d’un altre punt de vista”, ha assegurat el president de la colla, Miquel Burgès, durant la presentació de l’exposició. Josep Miquel Moneny, experimentat fotògraf molinenc, declara que aquesta exposició que es podrà visitar a la seu de l’Agrupa del carrer Rafael Casanova fins al 4 d’octubre és “un regal que li hem volgut fer a la Colla Gegantera”. Per Joan Sàbat, de l’Agrupa, acollir aquesta exposició és “un orgull” i assegura que la seva entitat sempre està disposada a fer col·laboracions amb altres entitats.

Nova pàgina web

La inauguració de l’exposició també ha servit per presentar la nova pàgina web de la colla, www.gegantsmolins.cat , obra del molinenc Josep Miquel Janés, responsable del projecte DirxDir. Es tracta d’una “renovació de la imatge” tot i que la majoria de colles tenen un aspecte “molt tradicional”.  Allà s’hi podrà trobar tota l’actualitat de la colla a partir d’ara.

[sam id=”43″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades