La solidaritat del Molins de Rei CF no entén de fronteres

Els veterans del Molins de Rei CF juguen un partit amistós contra jugadors de Costa d’Ivori, Ghana i Camerun gràcies a la col·laboració de l’església de Sant Andreu de la Barca. 

Els jugadors d'ambdós equips tots junts // Molins de Rei CF

Els jugadors d’ambdós equips tots junts // Molins de Rei CF

Un partit que va ser com un oasi en un mar de patiment. Un grup d’immigrants vinguts de Costa d’Ivori, Ghana i Camerun que fan front a la seva difícil situació gràcies, en part, a l’església de Sant Andreu de la Barca, van trepitjar per primera vegada un terreny de joc de gespa gràcies a la col·laboració del Molins de Rei Club de Futbol que, una vegada més, torna demostrar el seu esperit solidari.

Xavi Caus, jugador dels veterans, va aprofitar un contacte a la parròquia de Sant Andreu de la Barca per convidar a un grup de jugadors a fer un partit amistós contra el seu equip. Dissabte 13 va arribar el gran dia per tots aquells jugadors que van superar als veterans molinencs per 4 a 5. Més enllà del resultat, anecdòtic en aquest tipus de partits, des de l’entitat molinenca es destaca que la jornada es va convertir en “tota una festa”, segons explica Antonio Padilla, jugador dels veterans i àrbitre del partit amistós, en declaracions a Viu Molins de Rei. “Ens va sorprendre molt la seva actitud perquè van començar a cantar i ballar a la banqueta durant tot el partit”, diu Padilla. “Van portar timbals i tot”, afirma sorprès.

Més curiosa va ser encara la reacció d’aquests jugadors en trepitjar, per primera vegada, un camp de futbol de gespa. “Fa un parell de setmanes van venir a entrenar un dia i, en trepitjar el terreny de joc, començaven a llençar-se i jugar com nens”, diu el veterà jugador molinenc. L’equip quadribarrat va obsequiar els convidats amb una equipació completa, tres sacs de pilotes de futbol, alguns parells de botes i uns guants pel porter. Per molts kilòmetres que recorrin, aquests jugadors mai oblidaran l’experiència de jugar a l’estadi molinenc ni la solidaritat que el club i el seu equip de veterans va mostrar amb ells.

Recomanacions personalitzades