Cremen 200 metres quadrats de deixalles a la nau Paradís del polígon El Pla

Set dotacions de bombers participen en l’extinció del foc, que no ha provocat ferits. Les primeres investigacions apunten a què l’incendi ha estat provocat per un grup de lladres.

La nau de l’antiga empresa Paradis, actualment abandonada i situada al polígon El Pla, ha patit un incendi aquest dilluns a la nit. El foc ha destruït 200 metres quadrats de deixalles. L’avís de l’incendi s’ha rebut al voltant de les 23.50 i fins a set dotacions de Bombers han treballat en l’extinció d’aquest, que no ha deixat ferits. En menys de 20 minuts el foc ha estat apagat, segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei. Han cremat deixalles i altres restes.

Les primeres investigacions apunten a què el foc ha estat provocat per un grup de lladres que volien robar ferro i altres metalls de l’edifici. Fa temps que el consistori està tramitant l’expedient per fer que els propietaris de la nau es facin càrrec del seu manteniment però la situació de l’empresa propietària, en concurs de creditors, està dificultant aquest procés.

Recomanacions personalitzades