52 nens i joves participen a la tercera edició del taller “Un estiu de cine”

Els alumnes que han format part del taller cinematogràfic dirigit per la molinenca Irene Terrón han realitzat un total de 8 curtmetratges. És el primer any que es realitza el curs en col·laboració amb l’escola de teatre La Cuquera. 

Cartell Estiu de Cine 2014__La tercera edició del taller de cinema per a nens i nenes “Un estiu de cine” ha comptat amb la participació de 52 infants i joves. Aquests han fet un total de 8 curtmetratges que han estat presentats en un acte a la Federació Obrera que ha reunit a un bon número de persones gràcies a l’assistència dels pares i familiars dels alumnes participants al taller cinematogràfic. Els assistents van passar una bona estona veient el resultat del taller fet durant les setmanes anteriors. Tots els curtmetratges realitzats pels joves cineastes i actors molinencs es poden veure a Youtube.

L’activitat Un estiu de cine ha estat dirigida per molinencs Irene Terrón i Marc Vendrell. Terrón, qui va iniciar aquesta iniciativa ja fa uns quants estius, explica que està “molt satisfeta” d’aquesta edició. Era la primera vegada que l’activitat comptava amb la col·laboració de l’escola de teatre La Cuquera, aportant així a la creació cinematogràfica una major importància a la part interpretativa dels joves participants.

Recomanacions personalitzades