Els Matossers igualen la millor actuació de la seva història a Pallejà

La colla castellera de Molins de Rei marxa de vacances de la millor manera possible, fent la millor actuació de la temporada i igualant la millor de la seva història. Un 3 de 7, un 4 de 7, un 2 de 6 i un pilar de 5 són les construccions que suposen aquesta fita.

El 4 de 7 dels Matossers a Pallejà // Matossers

El 4 de 7 dels Matossers a Pallejà // Matossers

Gran actuació dels Matossers a Pallejà, on han aconseguit un 3 de 7, un 4 de 7, una torre de 6 i un pilar de 5. Això significa fer la millor actuació de la temporada i igualar la millor de la història de la colla. Des d’octubre de 2010, a la vuitena diada de la colla a casa, que no es vivia una jornada amb uns resultats tant positius pels castellers molinencs.

El 3 de 7 dels de la camisa marró argila es va descarregar en la primera ronda i cada cop es veu més ferm. El 4 de 7 va costar una mica més i va ser desmuntat abans d’acabar de preparar el pom de dalt perquè s’havia desquadrat des dels pisos inferiors, però posteriorment es va poder descarregar amb èxit en la ronda de repetició.

“Ha estat una actuació molt treballada, tant en pinyes com al tronc, i amb molta calor”, ha definit el cap de colla, Salva Prat. “Ens han faltat peces habituals al pis de baixos, cosa que complica el castell”, justifica Prat, un fet que dóna encara més mèrit a l’actuació. “S’han ben guanyat les vacances”, ha rematat Prat.

La ja històrica actuació de Pallejà es va dur a terme acompanyats per la Colla Jove de Barcelona i els castellers de Sant Vicenç dels Horts, els Carallots. Els vicentins van fer un 4 de 7, un 3 de 7 -el primer de la seva història-, un intent desmuntat de 4 de 7 amb l’agulla i un 2 de 6 en la ronda de repetició. La Jove de Barcelona, per la seva banda, va descarregar un 4 de 6, un 4 de 6 amb l’agulla i un 3 de 6, acomiadant-se amb un pilar de 4.

Ara els Matossers marxen de vacances fins el 24 d’agost, quan tornaran a la plaça a les sis de la tarda en motiu de la Festa Major de Castellbisbal. Abans, aprofitaran que Castellbisbal es troba de festa per explicar el conte Jan, puges? el divendres 21 d’agost, així com fer un taller casteller per interessats i un assaig públic.

Recomanacions personalitzades