El CN Molins aconsegueix dues victòries al III Torneig Internacional Vila de Molins de Rei de waterpolo

El cadet i el juvenil de l’entitat molinenca han tancat la temporada amb una victòria en la competició internacional disputada a Molins de Rei, que es comença a consolidar dins del panorama del waterpolo català. 

Jugadors de diferents equips en una fotografia // CN Molins

Jugadors de diferents equips en una fotografia // CN Molins

La tercera edició del Torneig Internacional Vila de Molins de Rei de waterpolo ha portat equips d’arreu del món al municipi per gaudir d’aquest esport. Un dels atractius ha estat la presència de l’equip de Califòrnia (Estats Units), Sacred Heart High School. També hi ha participat el CN Hospitalet, el CN Catalunya i el CN Barcelona, entre altres.

La competició s’ha tancat amb una doble victòria del CN Molins de Rei, que s’ha fet amb el torneig tant en categoria cadet com en categoria juvenil. En totes dues edats la final ha estat contra el Sacred Heart High School que, tot i fer un bon paper, marxa a terres americanes amb les mans buides davant la superioritat molinenca.

Recomanacions personalitzades