El CN Molins aconsegueix la medalla de bronze a la Copa Federació de waterpolo

L’equip de Sergi Pedrerol no aconsegueix revalidar el títol de l’any passat però queda en una meritòria tercera posició. Lluís Casellas, José María García i Edgar Angelats deixen l’equip. El benjamí, subcampió de Catalunya. 

El CN Molins de Rei després de la competició // CN Molins

El CN Molins de Rei després de la competició // CN Molins

La temporada de waterpolo del Club Natació Molins de Rei ha acabat amb una meritòria tercera posició a la Copa Federació en el que ha estat el comiat del capità, Lluís Casellas, que es retira, i dels jugadors José María García i Edgar Angelats, homes importants durant els últims cursos. L’equip entrenat per Sergi Pedrerol no ha pogut revalidar el títol aconseguit l’any passat.

Els molinencs han caigut en semifinals contra el CN Rubí en un ajustat partit que ha acabat 4 a 5. En la final de consolació el CN Molins sí que es va poder imposar al CN Premià per un resultat per 8 a 10 en un partit on l’equip ha anat de menys a més.

El benjamí, subcampió de Catalunya

Dies abans els més petits de la casa, l’equip benjamí mitxe de waterpolo, han fet una grandiosa actuació al Campionat de Catalunya. Després d’aconseguir superar la primera fase, els entrenats per Xavi Pajuelo i Carlos Fernández han superat al CN Martorelli al CN Poble Nou abans d’arribar a la final, on han caigut amb honor contra el CN Barcelona per 7 gols a 4.

L'equip benjamí amb la copa // CN Molins

L’equip benjamí amb la copa // CN Molins

Recomanacions personalitzades