Registrat un petit incendi al barranc de l’antiga discoteca Chic

L’incendi, produït al barranc de l’antiga discoteca Chic, ha arribat prop de les cases però ha estat controlat i extingit ràpidament. No és el primer que es produeix en aquesta zona. Alguns veïns es queixen de la manca de manteniment i de la sensació de deixadesa de l’espai.

Imatge de la zona que s'ha cremat // cedida per veïns a Viu Molins de Rei

Imatge de la zona que s’ha cremat // Cedida per veïns a Viu Molins de Rei

Una petita zona de matolls situada al barranc de l’antiga discoteca Chic, sobre la riera de Sant Bartomeu, s’ha incendiat el dijous 26 de juny. Ràpidament, i evitant que el foc arribés a les cases, han arribat dos camions de bombers i la Guàrdia Urbana, que no han trigat gaire en controlar la situació. Les escales que comuniquen els carrers Ramon Llull i Narcís Monturiol han quedat malmeses pel foc, que s’ha apropat perillosament a les cases de la zona.

Alguns veïns, acostumats a patir aquests tipus d’episodis, han donat l’alarma en quant han vist fum i han començat a remullar la zona amb les mànegues del jardí abans de l’arribada dels serveis d’emergència. I és que no és el primer incendi que afecta la zona. De fet, algunes de les persones que hi viuen els voltants han denunciat a Viu Molins de Rei que hi ha un estat de “deixadesa constant” en la neteja d’aquest indret. S’ha presentat més d’una instància al consistori per donar a conèixer aquesta situació.

Fonts municipals han informat a aquesta redacció que la zona es neteja una vegada a l’any. Després d’aquest incendi, però, s’han donat instruccions que es netegi i es desbrossi més sovint i, segurament, es passarà a fer dos cops l’any. Aquest incendi ha arribat cinc mesos després de l’última neteja.

Recomanacions personalitzades