Cau un mur per la pluja al carrer Amadeu Vives

L’incident, que s’ha saldat sense ferits, ha causat danys en un cotxe que estava aparcat al costat del mur caigut. Segons els Bombers, la pluja ha estat la causant de l’episodi. La pluja també ha provocat l’accident d’un cotxe al carrer Carme Galceran, que s’ha estavellat contra un mur.

Imatge del mur trencat // Jose Polo

Imatge del mur trencat // Jose Polo

Un mur de maons de dos metres d’alçada situat a la part sense sortida del carrer Amadeu Vives, just al costat del pont de la Mariona que creua les vies del tren, s’ha enfonsat a les 11.52 hores del matí degut a la intensa pluja caiguda durant les últimes hores.

Les restes del mur, que està situat en una zona d’aparcament, han caigut sobre un cotxe tot terreny, quedant aquest greument afectat. Això sí, no s’han registrat ferits. Una dotació de Bombers i la Guàrdia Urbana s’han desplaçat ràpidament a la zona. Policies locals han protegit el lloc dels fets amb tanques i s’ha canviat el vehicle afectat d’ubicació.

Segons els propis Bombers, que han estudiat la zona, no hi ha risc de més despreniments. La causa de l’incident ha estat clara: la pluja que ha caigut durant tot el matí a Molins de Rei. Sembla ser que l’aigua ha estovat el terreny i ha fet créixer les arrels del canyissar que hi havia al’altra banda de la paret.

El mur que ha cedit és propietat d’Adif i separa unes finques particulars de les vies del tren. L’estructura del pont, de formigó proper al lloc on s’ha produït el despreniment no s’ha vist afectada segons informa l’Ajuntament de Molins de Rei.

“Aquaplaning” i contra el mur del Poliesportiu

El dia de pluja també ha tingut una altra conseqüència al municipi. Aquest migdia, al voltant de les 13.30 hores, un cotxe ha topat contra el mur situat just al davant del Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. El vehicle sinistrat baixava pel carrer Carme Galceran i, segons han informat testimonis oculars a Viu Molins de Rei, ha fet “aquaplaning”. Dit d’una altra manera, l’aigua acumulada a la carretera ha fet lliscar al cotxe fins estavellar-se contra el mur. El conductor ha sortit sense ferides de gravetat tot i que el mur, com es pot veure a la imatge, ha quedat molt malmès.

Així ha quedat el mur del costat del Poliesportiu Municipal // Xavier Arós

Així ha quedat el mur del costat del Poliesportiu Municipal // Xavier Arós

Recomanacions personalitzades