Viu la revetlla de Sant Joan amb les millors coques de Molins de Rei

Publireportatge

Forners i pastissers de Molins de Rei es preparen per l’arribada d’una data assenyalada com la revetlla de Sant Joan. El forn i pastisseria Arenas, el Forn del Pont i Pannus ofereixen les coques més tradicionals que marquen aquesta festivitat. 

ARENAS TEXT

Coques de la Pastisseria Arenas

No només els petards i les fogueres protagonitzen la revetlla de Sant Joan, les coques també són protagonistes d’aquestes dates. Els obradors dels forns i pastisseries de Molins de Rei com l’Arenas, el Forn el PontPannus fa dies que treballen per un mateix objectiu: l’elaboració de les millors coques de Sant Joan.

És sabut per a tots els molinencs i molinenques que si alguna cosa caracteritza la pastisseria Arenas és la seva elaboració artesana amb les matèries primeres de primer nivell. Per Sant Joan, el forn Arenas situat a l’avinguda Barcelona número 4, ofereix coques de brioix, de full i també de llardons combinades amb la millor nata, crema, trufa, xocolata i massapà. Maria Arenas, una de les responsables de l’establiment, destaca “l’alta qualitat dels pinyons de Castella”, els autèntics. Com a novetat, enguany l’Arenas ha elaborat “coques cruixent” de crema i de xocolata de les que esperen “que causin furor i agradin molt a tothom”, explica la Maria. Per demanar una coca de l’Arenas el dia de Sant Joan es poden encarregar també per telèfon, al 93 668 17 41.

PANNUS TEXT

Coca del Pannus

Al Pannus, ubicat al número 29 del carrer Major, ja fa dies que treballen en l’elaboració de les coques. El seu responsable, Juan Ibáñez, preveu la producció del voltant de “400 coques”. Al seu establiment es poden trobar coques de brioix de crema, cabell d’àngel, pinyons i fruita, i també les coques de full amb crema, nata i xocolata, a més de les tradicionals coques de llardons. “Totes tenen la seva sortida però l’any passat la de full de la xocolata va agradar molt”, assegura Ibañez. Per encarregar la coca a Pannus es pot fer al mateix establiment o trucant al 93 179 20 45 o al 672 005 908.

PONT GALERIA 2

Coques del Forn del Pont

El Forn del Pont, situat a l’Avinguda València 43, és un dels altres punts de referència de les coques de Sant Joan. 75 anys de negoci suposen una gran experiència en l’elaboració d’aquest dolç. Al Forn del Pont es poden trobar coques de brioix de crema, xocolata i de fruita, sense oblidar també les coques de full omplertes de llardons, cabell d’àngel, crema i xocolata. La seva responsable, Montse Berenguer, espera un bon Sant Joan a nivell de vendes i confessa que el seu secret és “fer-les amb molt de carinyo i també “fer-les el mateix dia” de la seva compra. En aquest cas es poden encarregar trucant al 93 668 28 83 o al mateix forn.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Recomanacions personalitzades