118 infants participen a la novena edició de l’Aquatló

Infants d’arreu de Catalunya es van desplaçar a Molins de Rei per participar en una de les activitats més emblemàtiques de l’Esportíssim, l’Aquatló.

Imatge de la competició // Jose Polo

Imatge de la 9a Aquatló // CN Molins

118 joves s’han donat cita a la Piscina Municipal de Molins de Rei per participar a la novena edició de l’Aquatló Infantil. És una de les activitats més consolidades dins de l’Esportíssim, que any rere any any aplega diferents diferents activitats esportives a tot el municipi. L’Aquatló, a més, està inclosa dins del circuit de proves infantils de la Federació Catalana de Triatló.

Enguany, l’Aquatlò ha tingut rècord d’inscripcions entre els participants d’edats compromeses entre 6 i 16 anys. La prova consisteix en una imitació adaptada de la triatló i els participants comencen la prova fent una cursa a peu, després fan un sector de natació i acaben a peu una altra vegada. Es suprimeix, doncs, el ciclisme. Es va patir per la intensa pluja que va caure divendres a Molins de Rei però, després d’algunes dificultats per a l’organització, el bon dia que va fer dissabte no va afectar al bon desenvolupament de la prova esportiva.

Guanyadors

Mini Pre-Benjamins Mixte: Sergio del Rio
Pre-Benjamins Mixte: Jan Fernández
Benjamins Masc: Miquel Llorens
Benjamins Fem: Abril Estrade
Alevins Masc: Marc Fernández
Alevins Fem: Nit Pallise
Infantils Masc: Sergi Martínez
Infantils Fem: Marta Romance

Recomanacions personalitzades