El “pa amb oli solidari” recapta prop de 1.550 euros per a l’ONG Reir

La cinquena edició del “pa amb oli solidari” organitzat per Càritas Parroquial ha reunit a 150 persones i aconsegueix sumar prop de 1.550 euros per a un projecte educatiu d’infants en risc d’exclusió al Vallès Oriental. La recaptació i la participació és inferior a la d’anteriors edicions.

Un representant de l'ONG Reir va explicar el seu projecte als assistents // Càritas Parroquial de Molins de Rei

Un representant de l’ONG Reir va explicar el seu projecte als assistents // Càritas Parroquial de Molins de Rei

El menjador del col·legi Manyanet de Molins de Rei va acollir la celebració de la cinquena edició del “Pa amb oli solidari” organitzat per Càritas Parroquial de Molins de Rei el passat divendres 23 de maig. Amb la venda dels tiquets pel sopar i altres donatius es van recollir un total de 1.549,20 euros, una quantita que queda per sota dels 1.748 de l’any passat i dels 1.758 de fa dos anys.

Els diners recollits es destinaran enguany al projecte de l’ONG Reir (Recursos Educatius per a la Infància en Risc). Els responsables d’aquesta entitat van explicar als assistents en què consisteix el seu projecte, centrat en ajudar als nens amb situacions de risc d’exclusió social, principalment al Vallès Oriental. Aquest cop s’ha apostat per un projecte molt més proper que el d’anteriors edicions, quan es van enviar els diners a un pou d’aigua a Burkina Faso o es van destinar a rehabilitar cases devastades per un huracà a la República Dominicana.

El pa amb oli solidari s'ha celebrat al menjador del col·legi Manyanet // Càritas Parroquial de Molins de Rei

El pa amb oli solidari s’ha celebrat al menjador del col·legi Manyanet // Càritas Parroquial de Molins de Rei

La participació també ha baixat, ja que l’any passat es van comptabilitzar 190 persones. Aquest cop han estat unes 150 persones, que van sopar un àpat auster que consistia en pa, oli, sal o sucre, olives, aigua i una poma. Tots aquests productes eren donacions de diversos establiments del municipi.

Recomanacions personalitzades