Iniciativa organitza una paella popular a Santa Creu

La formació ecosocialista dóna ple suport a la reivindicació a favor que Santa Creu d’Olorda torni a ser de Molins de Rei. Organitzen una paella i una visita el proper diumenge. Demanen més compromís al govern municipal la recuperació del terreny.

Cartell acte Iniciativa Sant CreuDesprés de presentar una moció que va ser aprovada per unanimitat al passat mes de gener, Iniciativa per Molins de Rei continua amb el seu compromís ferm per ajudar a fer que Santa Creu d’Olorda formi part del terme municipal de Molins de Rei. Els ecosocialistes han organitzat una visita a l’ermita amb posterior paella popular aquest diumenge 1 de juny.

“Santa Creu té un gran valor sentimental per a molts molinencs”, afirma Pere García, membre d’aquesta formació. “Estem davant d’una reivindicació històrica”, afegeix. Segons García, existeix un “gran desconeixement” respecte la qüestió. Certament, molts molinencs no saben que Santa Creu forma part del terme municipal de Barcelona i no del terme municipal de Molins de Rei. Els ecosocialistes treuen pit de la seva aposta clara en aquest tema. “Fem aquest reivindicació complint amb els compromisos adquirits durant la campanya electoral, on ho portàvem en el nostre programa”, assegura García.

Pere García i Mercè Ferrer durant la roda de premsa // Jose Polo

Pere García i Mercè Ferrer durant la roda de premsa // Jose Polo

Falta de comunicació amb el govern

Un dia abans que el govern municipal format per CiU i PSC fes públic que estava disposat a arribar als tribunals per aconseguir que Santa Creu d’Olorda formi part de Molins de Rei i que ja havia signat l’acta de disconformitat amb Barcelona, Iniciativa s’ha queixat de la falta de compromís de la sociovergència per aconseguir-ho. “No sabem els passos que el govern està fent per aconseguir que Santa Creu sigui molinenca”, ha afirmat la regidora Mercè Ferrer. “Tenim la convicció que el govern municipal encara no ha fet res per aquest tema”, ha declarat amb rotunditat García, anant més enllà. Això demostra la falta de comunicació entre Iniciativa i la sociovergència. No té sentit que, en cas de saber els moviments que estava fent el govern en aquest tema, es fessin aquestes afirmacions. Per tant, els ecosocialistes no tenien constància dels passos que es feien des del consistori.

Sense líder

Preguntats per Viu Molins de Rei durant la roda de premsa, des d’Iniciativa es confirma que no hi ha novetats importants sobre el candidat a les properes eleccions municipals. “Estem treballant en crear la base del nostre projecte”, ha assegurat Ferrer a un any vista dels comicis. Això sí, la regidora ecosocialista ha confimat que el seu partit vol lluitar per “un govern d’esquerres” per Molins de Rei.

Els últims canvis orgànics dins d’Iniciativa van ser els nomenaments de Mercè Ferrer i Rafa Bellido com a coordinadors de l’agrupació local i el relleu com a portaveu del grup municipal al consistori que va passar de l’exalcalde Ivan Arcas als regidors Sergi Conde i Lluís Carrasco. Aquests canvis es van fer al passat mes de gener i des de llavors treballen en la cerca d’una cara visible per liderar el projecte davant la ciutadania a les properes municipals.

Recomanacions personalitzades