Música i poesia actual es donen la mà al Músiques Invisibles gràcies a Ivette Nadal

Ivette Nadal combina música i poesia davant d’un Ateneu Mulei d’aniversari i ple. La cantant recita versos entre cançó i cançó i interpreta unes lletres plenes de sentiment al cicle Músiques Invisibles.

Ivette Nadal, amb la seva guitarra inseparable, interpretant una cançó // Jose Polo

Ivette Nadal, amb la seva guitarra inseparable, interpretant una cançó // Jose Polo

L’Ateneu Mulei es va omplir per gaudir d’un dels plats forts de la tercera edició del cicle Músiques Invisibles, la cantant Ivette Nadal. La cantautora de Granollers va combinar les seves dues passions, música i poesia, per fer gaudir al públic molinenc. Entre cançó i cançó recitava poesies actuals d’autors com Víctor Sunyol, Joan Vinuesa o Francesc Garriga. Després la seva veu projectava històries amb sentiment on les lletres tenien més importància que les notes.

Nadal va començar a interpretar molt jove, als 19 anys, i va mostrar la seva maduresa sobre l’escenari. Es tracta d’una de les veus més especials de l’actual panorama musical català. La majoria de les cançons van ser del seu últim CD Mestres i Amics (2012). Eren composicions tristes, sovint melancòliques, parlant sobre amors impossibles, la quotidianitat o l’amistat. Nadal va estar acompanyada del guitarrista mallorquí Roger Pascual.

Pascual i Nadal durant l'actuació // Jose Polo

Roger Pascual i Ivette Nadal durant l’actuació // Jose Polo

El format íntim del Músiques Invisibles es va adaptar a les mil meravelles a l’estil romàntic d’una Ivette Nadal que també va sorprendre amb alguna peça més rock. Ara, amb l’arribada del bon temps, el cicle sortirà al carrer per oferir concerts a l’aire lliure. La iniciativa va tenir molt bona acollida durant la segona edició de la proposta que apropa les veus no tan conegudes de la música en català a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades