El Molins de Rei CF topa amb el pal al camp de La Guàrdia

La Guàrdia CD 1-1 Molins de Rei CF. Un nou empat dels homes de Joan Garcia complica l’ascens considerablement. Tres pals a la segona part van evitar la victòria molinenca.

Nélson Nicola va rendir a un gran nivell jugant com a mitja punta treballador // Adrià Casaín

Nélson Nicola va rendir a un gran nivell jugant com a mitja punta treballador // Adrià Casaín

Matí assolellat al Municipal de La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts on el Molins de Rei CF arribava amb la única intenció de guanyar el partit. Per tal de sumar els tres punts en un camp complicat, Joan Garcia va optar per una defensa formada per Juanjo Fernández al lateral esquerra i Jordi Sánchez -que tornava a l’onze titular després d’una lesió- a la dreta. El capità Andreu Margarit i Manel Real ocupaven l’eix de la defensa i el mig del camp el controlava Joan Gosa i Oleguer Pujol amb un Nélson Nicola com a mitja punta treballador. Carles Capella per la banda dreta i Chivu per l’esquerra amb l’Alex Agudo com a referència ofensiva completaven en atac. Només quatre homes podien donar oxígen entrant des de la banqueta: Jordi Prats, Chufo, Marc Méndez i Albert Garcia com a porter.

Els molinencs van fer un bon partit defensivament. Cap dels seus centrals es va complicar la vida a l’hora d’allunyar la pilota de l’àrea en accions perilloses. L’equip donava la sensació de seguretat i control de la situació des de l’inici. Però en el primer xut dels locals a porteria va arribar el gol inicial: el capità Jonatan Fernández va ajustar la pilota a l’escaire amb un gran llançament amb la seva cama dreta (1-0)

El Molins de Rei CF no es va posar nerviós. Va seguir volent i tenint la pilota però resultava molt complicat superar la defensa tan ben plantada de La Guàrdia. Capella i Agudo es buscaven i es trobaven però després resultava impossible superar el porter rival, Miguel Vélez. Dos homes van destacar en especial pel seu treball al centre del camp: Joan Gosa i Nélson Nicola. El primer va recuperar un munt de pilotes durant tot el partit i va donar velocitat al joc dels seus i certa profunditat amb els seves passades. Nicola va fer una gran feina mostrant-se incombustible i aportant polivalència al poder canviar de posició sense cap problema.

Al descans el sol va deixar d’impactar amb tanta duresa com ho estava fent als primers 45 minuts i els més acalorats agraïen les primeres ràfegues d’aire. Mentrestant Joan Garcia es trobava al vestidor pensant alternatives per remuntar el partit. La intensitat dels visitants seguia sent superior al començar la segona meitat i després de deu minuts va entrar Chufo per Chivu. El jove molinenc li donaria frescor i algunes idees en el pla ofensiu de l’equip només entrar al camp. Primer ho va fer un gran xut amb la cama esquerra que va picar al pal de la porteria rival. Pocs minuts més tard va fer el gol de l’empat després de que Oleguer Pujol li donés una magnífica assistència per l’aire i el 17 molinenc definís amb sang freda.

Els desplaçats a Sant Vicenç van animar i recolzar l’equip en tot moment i els jugadors ho van notar i van anar a pel partit. La connexió entre els aficionats i els jugadors va ser total quan restaven 15 minuts de partit. Garcia va realitzar els dos últims canvis seguits donant entrada a Prats i Méndez per Nélson i un Jordi Sánchez que va rendir a un bon nivell si tenim en compte el temps que porta recuperant-se de la seva lesió.

Margarit, com tota la defensa, molt segur durant tot el partit // Adrià Casaín

Margarit, com tota la defensa, molt segur durant tot el partit // Adrià Casaín

El Molins de Rei CF es va llençar a l’atac. Carles Capella des de la banda dreta buscava un u contra u amb el lateral i després de superar-lo fuetada amb la dreta al pal curt de la porteria. En els minuts finals, Àlex Agudo va rematar una pilota de dins de l’àrea petita en una bona maniobra però l’esfèric va picar al travesser. Els molinencs van acabar el partit esgotats pel treball físic però també per la impotència de no poder sumar els tres punts. Després d’aquest empat l’equip està a 5 punts de la promoció i 7 del liderat.

Queden 9 punts en joc. Tot i que habitualment al Municipal Josep Raich es juga per la tarda, la setmana vinent els molinencs reben la visita del Corbera a casa en un horari especial: diumenge a les 12 del migdia.

Recomanacions personalitzades