El CFS Molins 99 pot pujar a Tercera en el partit de la jornada de Viu Molins de Rei

En un cap de setmana on l’equip de futbol sala pot segellar el seu ascens de categoria, els dos equips de bàsquet esgotaran les seves opcions de permanència directa i els de futbol seguiran fent camí cap a l’ascens. 

Jugadors i afició celebrant el títol de lliga segons després d'acabar el partit // Marta Pedrola

Imatge de l’ascens del CFS Molins 99 la temporada anterior // Arxiu

Futbol sala 

PARTIT DE LA JORNADA: Castellar FS – CFS Molins 99 (Pavelló Municipal Joaquim Blume, dissabte, 15:30h)

Cita amb la història

Les matemàtiques són clares: si el Club Futbol Sala Molins 99 guanya a la pista del Castellar aconseguirà l’ascens directe a Tercera Nacional. Seria la primera vegada en la història de l’entitat que juga en una categoria tant alta. La fita es pot donar el dia que el club fa 15 anys.

Futbol 

Atletic Incresa – Krill Can Cervera ( Municipal Ricard Ginebreda, diumenge, 12h)

Jornada Clau

L’Atlètic Incresa té l’oportunitat de guanyar la lliga aquest cap de setmana, just en la penúltima jornada. Els del barri del Canal han de guanyar a casa contra el Krill Can Cervera i esperar que el líder, l’Espluguenc, punxi al complicat camp del Sant Idelfons, equip que es troba en un gran estat de forma

La Guàrdia – Molins de Rei CF ( Camp Municipal La Guàrdia, diumenge, 12:15h)

No es pot fallar

El Molins de Rei Club de Futbol ha perdut qualsevol marge d’error en els últims dos partits. No es pot fallar diumenge al camp de La Guàrdia de Sant Vicenç dels Horts si es vol pujar de categoria. Els de Joan Garcia recuperen la baixa del capità, Andreu Margarit, home important a l’eix de la defensa. Els molinencs són favorits contra un equip que no es juga res.

Bàsquet masculí

Reus – CE Molins de Rei (Pavelló Reus Deportiu, dissabte, 19h)

Guanyar i esperar

El masculí de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei ha d’esperar a un miracle per aconseguir la salvació sense recórrer al playout. Els homes de Juan Couto han de guanyar i veure una derrota del Sant Jordi contra l’Almeda o del Samà contra La Palma per poder eludir els llocs de fases. No és fàcil però tampoc és impossible.

CE Molins de Rei – Nemser Tarragona (Poliesportiu Municipal, diumenge, 19:15h)

A una victòria de l’objectiu

Al contrari del que passa amb el masculí, el femení de bàsquet del Club Esportiu Molins de Rei sí que depèn d’ell mateix per aconseguir la salvació directa a Primera Catalana. Les entrenades per Pere Galimany han de guanyar a casa contra el Nemser Tarragona per aconseguir l’objectiu de la temporada.

Recomanacions personalitzades