Una cervesa pròpia commemora el 25è aniversari dels Diables de l’Agrupa

La colla de Diables de l’Agrupa ha presentat una cervesa artesana pròpia per celebrar el 25è aniversari de l’entitat. La cervesa commemorativa ha estat elaborada amb la col·laboració dels molinencs Zulogaarden. Els Diables segueixen endavant amb un atapeït programa d’activitats al llarg de l’any.

La cervesa elaborada per Zulogaarden commemora els 25 anys de la colla de Diables de l'Agrupa // Diables de Molins de Rei

La cervesa elaborada per Zulogaarden commemora els 25 anys de la colla de Diables de l’Agrupa // Diables de Molins de Rei

La colla de Diables de l’Agrupa de Molins de Rei està d’aniversari. Aquest 2014 fa 25 anys i per celebrar-ho res millor que una cervesa artesana elaborada per a l’ocasió. L’entitat molinenca Zulogaarden és qui s’ha fet càrrec tant de la recepta com dels mitjans tècnics per a la seva elaboració.

El passat divendres 25 d’abril es va fer la presentació oficial de la cervesa a la sala Punt de Comerç del Mercat Municipal. L’acte va consistir en un primer tast del resultat de la cervesa pròpia. Els experts de Zulogaarden van donar uns petits consells als assistents per poder gaudir plenament d’aquesta cervesa, que es podrà tastar durant la Trobada de Cervesers Artesans que es celebra aquest cap de setmana al parc Pont de la Cadena.

L’elaboració d’una cervesa pròpia és un més dels nombrosos actes organitzats durant aquest any per celebrar el 25è aniversari de l’entitat. El passat dissabte, acompanyats d’un dia primaveral, va tenir lloc una tabalada pels carrers de Molins de Rei organitzada pels propis Diables de l’Agrupa i que va comptar amb la presència del Grup de Percussió de la Colla de Diables de l’Agrupa i els Tabalers de la Garsa de Sant Feliu de Llobregat. A banda d’aquesta tabalada, el seu aniversari està fent-se present en diversos actes al llarg de l’any: els Diables van ser els banderers de la festivitat dels Tres Tombs i al Festival de Cinema de Terror d’enguany tindran un paper rellevant.

Els diables de l'Agrupa van deixar-se veure i es van fer escoltar al carrer Rafael Casanova // Diables de Molins de Rei

Els diables de l’Agrupa van deixar-se veure i es van fer escoltar al carrer Rafael Casanova // Diables de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades