El masculí d’handbol deixa viu al Cardedeu i acumula rivals per salvar la categoria

CE Molins de Rei 30-30 Cardedeu. El masculí d’handbol no es capaç de guanyar a un rival directe per la permanència i el deixa amb opcions de salvar-se. La manca d’intensitat va penalitzar molt als de Pere Arbona. 

Marc Jansà llençant efectuant un penal // Jose Polo

Marc Jansà llençant efectuant un penal // Jose Polo

No sabem si el masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei va sortir pensant que es perdia la possibilitat de veure l’espectacular remuntada del Barça contra el Rhein Neckar-Löwen al Palau Blaugrana o si el fet que el sènior “B” hagi aconseguit l’ascens a Primera Catalana resta importància a l’assumpte, però el cert és que els homes de Pere Arbona van sortir al Poliesportiu Municipal amb una falta d’intensitat poc comprensible en el seu partit contra el Cardedeu. Poc comprensible perquè tenien davant a un rival directe per aconseguir la permanència. Poc comprensible perquè si guanyaves et treies de sobre a un contrincant definitivament. També es feina de l’entrenador mantenir la tensió entre els seus jugadors.

El Cardedeu, que es jugava literalment la vida, sí que va sortir endollat des del minut 0. Es van posar per davant 2 a 4 i en cada acció posaven tota la carn a la graella. Era la mateixa fúria que es vivia al pavelló del carrer Arístides Mallol de la capital catalana però, evidentment, amb un altre nivell d’handbol. Els visitants van imposar un ritme de joc molt lent i el Molins, mig adormit, no va tenir el control del partit. Pere Ollé, a més, sortia bé a la contra quan els molinencs tenien alguna impressió en atac.

Només quan s’havia arribat a l’equador de la primera part els locals van despertar, ficant-se en el partit. Poc a poc es va anar capgirant la truita, sobretot perquè el Molins va començar a mostrar una actitud diferent. Volien evitar el desastre. També van aprofitar que el Cardedeu va cometre algunes errades en atac, on van abusar del bot. Es va arribar a la mitja part amb un 13 a 15 a l’electrònic. S’havia salvat la situació. 

El CE Molins de Rei fa pinya durant un temps mort // Jose Polo

El CE Molins de Rei fa pinya durant un temps mort // Jose Polo

No li hem preguntat a l’entrenador que va dir-li als nois al descans però després d’una més que probable escridassada amb accent de ses illes l’actitud del CE Molins de Rei va canviar definitivament. Es va poder veure una defensa molt més intensa, també millor organitzada, però sobretot molt més intensa. Es va tornar als nivells normals en l’equip i això va castigar al Cardedeu. Primer van empatar el partit i, després, es van posar per davant. Sobre el minut 12 el Molins guanyava per 21 a 19.

El tram final de partit va ser una lluita de tu a tu. Bernat Anducas feia gala de visió de joc i Gerard Papiol aturava. Per la seva banda, el Cardedeu no es donava per vençut, conscient que una derrota els deixava a Segona Catalana. A l’última jugada el Molins va tenir la victòria a les seves mans però l’acció entre Pol Ibáñez i Manel Artés no va sortir bé i el matx es va acabar amb un empat a 30. Un punt que suma però que deixa a un rival directe viu. Amb l’ascens del “B” el CE Molins de Rei té una plaça assegurada a Primera però aquest grup de jugadors ha d’aconseguir la permanència per mèrits propis.

Pere Arbona: “Ens ha faltat intensitat”

Recomanacions personalitzades