L’ADF realitza un simulacre de confinament a Can Santoi

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Puigmadrona-Olorda ha dut a terme un simulacre de confinament per incendi forestal a Can Santoi. L’activitat ha servit per millorar l’eficàcia dels voluntaris i posar a prova la via d’evacuació de l’equipament educatiu.

Un grup de voluntaris de l'ADF va participar en el simulacre de confinament de Can Santoi // ADF 249 Puigmadrona-Olorda

Un grup de voluntaris de l’ADF va participar en el simulacre de confinament de Can Santoi // ADF 249 Puigmadrona-Olorda

El simulacre es va dur a terme el passat 10 d’abril i es va fer sense notificació prèvia als professors i al personal de Can Santoi. D’aquesta manera es volia provar l’eficàcia i el bon funcionament del protocol establert en cas d’incendi al voltant del Camp d’Aprenentatge de Can Santoi.

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) Puigmadrona-Olorda va ser l’encarregada d’organitzar el simulacre. Els voluntaris de l’ADF van actuar com si hi hagués un incendi a la zona i van gestionar el confinament de les persones que es trobaven dins de Can Santoi. Primer van assegurar el perímetre i posteriorment van posar a prova la via d’evacuació per portar a un lloc segur al personal, professors i alumnes de Can Santoi en cas d’incendi forestal.

Els alumnes que aquell dia es trobaven a Can Santoi es van convertir en protagonistes inesperats del simulacre de confinament // ADF 249 Puigmadrona-Olorda

Els alumnes que aquell dia es trobaven a Can Santoi es van convertir en protagonistes inesperats del simulacre de confinament // ADF 249 Puigmadrona-Olorda

Al simulacre de confinament van participar 32 nois i noies que en aquell moment es trobaven a Can Santoi i el professorat que els acompanyava. L’acció va comportar l’activació de set voluntaris de l’ADF.

Recomanacions personalitzades