Tres punts agònics per continuar en zona de promoció

Pescadores CF 1-2 Atlètic Incresa. En un dels camps més complicats del grup de Quarta Catalana els d’Isaac Bustamante aconsegueixen una victòria importantíssima en els últims instants de partit i jugant amb un home menys.

Imatge del partit d'anada contra el Pescadores // Jose Polo

Imatge del partit d’anada contra el Pescadores // Jose Polo

Trepidant. Així serà el final de lliga que decidirà quin dels dos equips capdavanters a la classificació (Atlètic Incresa i Espluguenc) jugarà la promoció d’ascens i quin pujarà directament. Abans, però, de veure’s les cares en l’avantpenúltima jornada de competició, resulta importantíssim sumar de tres en tres cada cap de setmana. Ahir els homes d’Isaac Bustamante saltaven al camp del Pescadores amb l’obligació de guanyar, ja que l’Espluguenc havia fet els deures en el seu corresponent partit. Els del barri del Canal tenien davant un equip que fins fa poc era un ferm candidat a l’ascens a Tercera Catalana i un terreny de joc que no afavoreix la pràctica del futbol que la Incresa sol realitzar.

Des del primer moment, les limitades dimensions del camp van obligar als visitants a abusar dels desplaçaments llargs i un joc massa directe i poc vistós. Tot i que el partit no podia començar millor –Rafa feia el 0 a 1 al minut 8– s’acabaria patint de valent. Encara que els molinencs s’imposaven al marcador, la diferència no era gens evident sobre el terreny de joc, on ambdós equips es disputaven la possessió de la pilota i creaven poques ocasions de perill. Al minut 28, al servei d’una falta llançada magistralment, el jugador barceloní Cristian Molina igualava el matx i les coses començaven a complicar-se per la Incresa.

La segona part va estar marcada per les aturades del joc constants, les poques arribades a l’àrea rival i per un futbol travat molt lluny dels que acostumen a desplegar els d’Isaac Bustamante al Ricard Ginebreda. Les coses encara semblaven posar-se més coll amunt quan al minut 50 Rafa López era expulsat per una falta al mig del camp que significava la segona groga que veia el jugador. Tanmateix quant l’Atlètic Incresa va veure’s en inferioritat numèrica, va fer un canvi de xip i es va posar la granota de treball.

La va tenir Kevin als pocs minuts d’haver sortit al terreny de joc, i la va salvar el porter Christian amb els peus en una excel·lent aturada sobre la línia de gol. Al minut 70 els visitants van reclamar amb insistència un clar penal a Jonatan Núñez que l’àrbitre no va considerar. Tot i la indignació visitant, es va seguir intentant anotar un gol que semblava que no arribaria. Fins que al minut 87 va aparèixer David Rivas, que va aprofitar un refús per posar l’1 a 2 al marcador donant pas a l’eufòria de tot el col·lectiu molinenc i la seva afició desplaçada.

L’alegria visitant era la millor prova què es tractava d’una victòria transcendental. En la propera jornada, l’Atlètic Incresa rebrà al Ricard Ginebreda el San Pancracio abans de visitar Esplugues per a gaudir de la cita decisiva entre els dos líders de Quarta Catalana.

Recomanacions personalitzades