Jordi Roig presenta “Un segon després de Praga” a la Federació Obrera

“Un segon després de Praga” és la segona novel·la de l’escriptor de la Palma de Cervelló Jordi Roig. El relat explica una historia imprevisible ambientada en una ciutat plena de referents. La presentació ha comptat amb la participació dels molinencs Lluís Posada i Oriol Romeu. 

Jordi Roig en un instant de la presentació // Jose Polo

Jordi Roig en un instant de la presentació // Jose Polo

Una novel·la escrita sense guió ni escaleta en la qual l’autor, Jordi Roig, mentre la va escrivint, només té previst que estigui ambientada en la ciutat de Praga. Així d’imprevissible és “Un segon després de Praga”, la segona obra en prosa de l’autor de la Palma de Cervelló, presentada a la Federació Obrera. “La història reflexa els moments on la vida, en un segon, dóna un canvi de rumb sobtat”, descriu el mateix Roig. “Havia de fer un viatge a Praga i volia escriure un relat breu que, sense esperar-ho, ha acabat en una novel·la”, certifica.

Roig ha estat acompanyat dels molinencs Lluís Posada, conegut actor de doblatge, qui ha llegit fragments del text, i del cap de programes de Ràdio Molins de Rei, Oriol Romeu, presentador de l’acte. A la taula també ha estat present el crític literari Ricard Mirabete. Segons ell, “Un segon després de Praga” aconsegueix atrapar al lector “per la seva intriga”. Una història dinàmica i imprevisible que també descriu un entorn particular i ple de referents com la capital de la República Txeca.

[sam id=”39″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades