Els millors monologuistes arriben al Foment de la mà del bar musical Local

Publireportatge 

Des de fa 4 anys el bar musical Local aposta per la comèdia a Molins de Rei. Després d’omplir reiteradament el Local, fa un pas endavant i organitza el divendres 25 d’abril l’actuació del monologuista Reugenio a l’escenari del Foment Cultural i Artístic. El 27 de juny serà el torn del reconegut Toni Moog.

Cartell Local Comedy

Ha arribat la primavera a Molins de Rei i amb ella els millors monologuistes d’àmbit nacional gràcies al compromís del bar musical Local amb l’humor. Cada dijous des de fa 4 anys, el Local (carrer Rafael Casanova, 49) fa gaudir amb el seu cicle de monòlegs “Local Comedy”, no només a gent de Molins de Rei, sinó de tots els municipis de l’entorn.“El nostre objectiu és potenciar el món de la comèdia a Molins de Rei, tenir un lloc on la gent vingui a passar una bona estona”, afirma el responsable del local Suli Lemkadem.

Amb l’intenció de seguir endavant amb la comèdia i fer-la encara més gran, el bar musical Local dóna el salt i s’atreveix a organitzar esdeveniments de gran format al teatre del Foment Cultural i Artístic del passeig del Terraplè. El proper divendres 25 d’abril a les 20:30h rebrà la visita de Reugenio, el monologuista que emula a un dels més grans de l’humor, Eugenio.

Després de fer càstings a nombrosos humoristes, el fill del desaparegut Eugenio va trobar el millor imitador del seu pare, que vestit de negre i amb el mateix aspecte seriós aconseguirà que tots els assistents del Foment Cultural i Artístic passin una divertida vetllada amb riures assegurats. Com a teloner actuarà el còmic Miguel Àngel Marín, un conegut pels habituals a les sessions de monòlegs del Local.

Les entrades anticipades es poden comprar per 13 euros al mateix bar musical Local, a Art Gràffic i a la pastisseria Cardona fins al 25 d’abril al matí. A la taquilla del Foment el mateix dia les entrades costaran 16 euros. Per als socis del Foment Cultural i Artístic el preu de les entrades anticipades és de 12 euros i a taquilla les trobaran per 15 euros.

Pròximament, Toni Moog

El 27 de juny serà el torn del popular Toni Moog, conegut monologuista de Paramount Comedy i altres formats d’humor de teatre i televisió, que també pujarà a l’escenari del Foment Cultural i Artístic davant un gran aforament.

Si tot va bé, Moog no serà l’únic del Club de la Comèdia que provoqui grans riures als aficionats als monòlegs; còmics de la talla de Leo Harlem o Dani Rovira podrien fer passar grans estones en els propers mesos. Mentrestant, Local Comedy no para de funcionar i cada dijous manté la seva cita amb l’humor. “Plogui, nevi o faci sol, els dijous sempre et faran riure gràcies als monòlegs del Local”, conclou en Suli, convidant a tots els que vulguin gaudir de l’humor i la comèdia amb una companyia immillorable.

Recomanacions personalitzades