El CFS Molins 99 – Sant Vicenç és el partit de la jornada de Viu Molins de Rei

Viu Molins de Rei segueix amb l’esport local un cap de setmana més amb la cobertura de 4 partits en directe i l’elaboració de les posteriors cròniques. Hi haurà especial atenció al partit de futbol sala entre el CFS Molins 99 i el Sant Vicenç.

Jesús González i Dani Sánchez treuen de centre després de l'1 a 2 // Jose Polo

El CFS Molins 99 treu de centre en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Futbol Sala 

PARTIT DE LA JORNADA: CFS Molins 99 – Sant Vicenç (dissabte, 17:30h, Poliesportiu la Sínia)

Passes històriques

Si es busquen hi han exemples però costa trobar equips que aconsegueixen pujar de categoria durant dues temporades consecutives. El Club Futbol Sala Molins 99 va camí d’aconseguir-ho, situat a la segona posició de Divisió d’Honor, màxima categoria a nivell català, i que assegura l’ascens a Tercera Nacional. Té 8 punts de marge sobre el tercer i és a 4 del primer just abans de rebre al Sant Vicenç, cuer del grup, en un partit que tot apunta que serà un pas més per fer història del futbol sala de Molins de Rei.

Futbol

Pescadores – Atlètic Incresa (dissabte, 16:00h, Municipal Vallvidrera) 

Mig ascens en joc a la muntanya màgica del Tibidabo

Qui ho anava a dir que l’Atlètic Incresa, l’equip de futbol del barri del Canal, es jugaria mig ascens a Tercera Catalana en el Municipal de Vallvidrera, a la muntanya màgica del Tibidabo. Duel de contrastos que enfrontarà l’equip més baixllobregatí de Molins de Rei contra un conjunt de la zona alta de Barcelona. La visita al camp del Pescadores, quart classificat, és, possiblement, el partit més complicat del que queda de temporada però segur que els d’Isaac Bustamante no es veuen intimidats per la situació ni per l’ambient. Viu Molins de Rei farà un esforç extra per poder viatjar amb ells.

Futbol 

Molins de Rei CF – Abrera (diumenge, 17:00h, Municipal Josep Raich)

És l’hora del Molins de Rei CF

Les opcions d’ascens del Molins de Rei CF passen per guanyar, sí o sí, contra l’Abrera, equip situat en zona de descens i que també es juga la vida. Precisament per la situació del rival serà un partit suposadament més complicat del que es pot imaginar mirant la classificació. Però els de Joan Garcia, conscients que no hi ha partits fàcils gràcies a naufragis anteriors, sortiran amb totes les armes. A més, l’equip és capaç d’arrossegar a una afició molinenca que, si vol l’equip a Segona Catalana, no pot fallar a la cita al Josep Raich. És l’hora del Molins de Rei CF, prohibit deixar de somiar amb aquest equip.

Bàsquet 

CE Molins de Rei – Esparreguera (diumenge, 19:15h, Poliesportiu Municipal)

Preparats per rebre al líder

El masculí de bàsquet del CE Molins de Rei vol repetir la victòria de la primera volta contra el líder de Primera Catalana, l’Esparreguera. Ho tindrà complicat ja que els de Juan Couto arrosseguen baixes però aquest equip ha demostrat en nombroses ocasions que, si juguen al seu millor nivell, són tremendament competitius en totes les situacions possibles. Una victòria més els deixaria sense haver de patir al playout amb la permanència gairebé assegurada.

Recomanacions personalitzades