L’AE Molins de volei no falla contra el cuer

AE Molins 3-1 AVAP “B”. Les molinenques aconsegueixen superar al cuer del grup d’ascens de Tercera Catalana en un partit poc brillant. Ara són segones a només dos punts del Gavà. 

L'AE Molins rematant una jugada d'atac // Jose Polo

L’AE Molins rematant una jugada d’atac // Jose Polo

No va ser el millor partit del primer equip de voleibol de l’Associació Esportiva Molins de Rei. Les noies entrenades per Dani Amat rebien a l’últim classificat del Grup d’Ascens de Tercera Catalana, l’AVAP “B” de Girona, en un enfrontament que, teòricament, no havia de donar gaires problemes. De fet, no va donar excessives complicacions l’equip gironí però sí és cert que, en alguns moments de partit, el Molins li va donar massa la iniciativa, com demostra el fet que s’emportessin el tercer set.

Ja des del principi l’equip visitant demostrava tenir ganes de guerra. Jugant amb intensitat, van aguantar-li el tanteig a les locals durant els primers minuts. Un cop l’AE Molins es va aplicar en el seu joc, van aparèixer les diferències gràcies a l’alçada i la contundència en el remat i en el bloqueig. El resultat podia haver estat més còmode en el primer set però els últims punts van costar d’aconseguir i al final va acabar 25 a 23.

En el segon període es va veure un gran nivell de voleibol per part de l’AE Molins. Ara sí, van sortir al 100% i, literalment, es van menjar al rival. De fet, van agafar una renda de 19 a 9. Estaven concentrades en defensa i van minimitzar els errors, tant forçats com no tant forçats, a la mínima expressió. Es notava que jugava un equip amb nivell de Segona Catalana. Es van adjudicar el set 25 a 14.

Daniel Amat dóna instruccions a les seves jugadores // Jose Polo

Daniel Amat dóna instruccions a les seves jugadores // Jose Polo

Quan tothom pensava que es veuria un 3 a 0, els fantasmes del principi de partit no només van tornar a aparèixer, sinó que van espantar a més d’un. Les d’Amat no estaven connectades, poc encertades en totes les facetes del joc. Això va donar ales a un AVAP que, amb tot perdut, es va treure els nervis de sobre i va deixar alguna acció de qualitat. Les visitants s’anotaven el 2 a 1 per 20 a 25.

El Molins era conscient que no era un partit per fallar i no ho va fer. Després d’una bona reprimenda de l’entrenador, a qui després del matx encara li duraven els nervis, les molinenques van tornar a ser intenses i no van donar-li opcions al rival. Van aconseguir un primer parcial de 14 a 4 i, a partir d’aquí, tot va ser més fàcil. Al final van aconseguir el 25 a 17 final per segellar la victòria per 3 sets a 1. El Molins segueix d’aquesta manera a la caça del líder, el Gavà, que es troba a només dos punts. 

Recomanacions personalitzades