Un masculí d’handbol apàtic supera al cuer amb solvència

CE Molins de Rei 36-29 Joventut Mataró “B”. Els de Pere Arbona fan un pas endavant per la salvació en un partit on no van mostrar el seu millor moment. El Molins és cinquè per la cua en una Primera Divisió on baixen els quatre últims. 

Bernat Anducas es prepara per llançar un penal // Jose Polo

Bernat Anducas es prepara per llançar un penal // Jose Polo

El masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei rebia a l’últim classificat -amb zero punts- de Primera Catalana, el Joventut Mataró “B”. Els mataronins es van presentar al Poliesportiu Municipal amb només dos canvis, donant la sensació de ser el típic filial que s’arrossega per les pistes. Només un Molins apàtic va donar-li vida a un equip que, certament, no té nivell per estar en aquesta categoria.

No van sortir bé els de Pere Arbona però, tot i això, van anotar un primer parcial de 5 a 3. Els visitants donaven guerra gràcies al salt d’Àlex Bosch i l’agilitat de Dani Puerto. El Molins no tenia intensitat defensiva i, a més, el porter del Mataró, Carlos Pedrosa, va fer una bona actuació, aturant diverses penes màximes. Els locals van dominar durant tot el partit però a la primera part no van tenir la capacitat de trencar el matx, tot i que donava la sensació que amb una mica més d’esma ho aconseguirien. Es va arribar a la mitja part amb un 17 a 14.

Els jugadors celebren la victòria al final del partit //  Jose Polo

Els jugadors celebren la victòria al final del partit // Jose Polo

La segona va començar amb un guió similar que va anar canviant a mesura que el Mataró es desgastava físicament. Com el gel en una nit d’estiu, el cuer es va anar desfent. Queien en les mans d’un Molins que, sense fer un gran partit, va guanyar còmodament. Els molinencs castigaven a la contra, demostrant tenir molt més fons d’armari. El partit es va trencar per acabar sumant dos punts molt importants, en un enfrontament on hi havia poc a guanyar (tots els equips guanyen al Mataró) però molt a perdre.

Bernat Anducas: “Ens ha faltat intensitat”

Recomanacions personalitzades