El Documental del Mes mostra l’extrem de les aparences que porten al lloguer de parents i amics al Japó

El documental “Lloga una familia SA” mostra diverses històries reals de persones que contracten pares o amics el dia de la seva boda, aniversari o qualsevol altra celebració necessitada d’éssers estimats. Aquesta reflexió sobre la pressió social de l’aparença es pot veure aquest divendres 4 d’abril a les 22 hores al teatre de la Peni.

lloga una familiaEl desig de sentir-se feliç és universal. El Documental del Mes d’abril obre una finestra a la societat japonesa que porta el concepte de la felicitat a un nivell diferent. Es tracta d’una història única i impredictible sobre el senyor Ryuichi Ichinokawa i la seva curiosa forma de vida explicada pel director danès Kaspar Astrup Schröder.

Ryuichi és un home japonès aparentment normal. Té 44 anys, està casat, és pare de dos fills i cada dia va a treballar a l’oficina de correus. Des de fora, sembla que la família Ichinokawa porti una vida completament normal. Tanmateix, hi ha un costat fosc de Ryuichi que fins i tot la seva família desconeix: té una empresa anomenada Hagemashi Tai (“et vull animar”), un dels negocis més peculiars del Japó, dedicat al lloguer de parents, amics, col·legues o parelles falses.

La seva empresa ajuda a altres persones a ocultar els seus secrets i a Ryuichi li dóna l’oportunitat d’actuar com el pare o marit ideal que no sap ser a casa seva. Una dona lloga la seva família sencera i a tots els amics el dia del seu casament i plora mentre les seves amigues llogades d’infància li canten una cançó; una altra clienta lloga un pare perquè li doni l’aprovació a la seva parella i es puguin anar a viure junts. Són només alguns exemples d’històries reals que es poden veure al documental.

Amb un notable recorregut per festivals internacionals, Lloga una família, S.A. és una reflexió universal sobre la incomunicació humana i la pressió social de l’aparença. Es pot veure aquest divendres 4 d’abril al teatre de la Peni a les 22 hores.

Els socis de Viu Molins de Rei, a meitat de preu

Des del passat mes de febrer, els socis de Viu Molins de Rei gaudeixen d’un 50% de descompte en la compra d’entrades per veure El Documental del Mes a la Peni. Així, gràcies a la col·laboració de la Joventut Catòlica – la Peni, gaudir d’un bon documental només costa 2 euros i es posa a l’abast de tots els socis.

Per fer efectiu el descompte només cal mostrar el carnet de soci de Viu Molins de Rei a les taquilles de la Peni en el moment de comprar les entrades. Si encara no ets soci i vols gaudir d’aquesta promoció, omple el formulari d’inscripció i comença a gaudir d’avantatges culturals, a més de donar suport al diari local, independent i lliure de Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades