Josep Maria Márquez guanya el Campionat de Catalunya de Billar, modalitat banda

Márquez va superar al lleidatà Torres per 60 caramboles a 43. La competició es va disputar al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. 

Márquez durant la competició // JM Moneny - cedida per El Llaç

Márquez durant la competició // JM Moneny – cedida per El Llaç

El billarista Josep Maria Márquez, de la Secció de Billar Foment de Molins de Rei, va ser profeta a la seva terra en proclamar-se campió de Catalunya de billar, modalitat banda, tercera categoria, corresponent a la temporada esportiva 2013-2014. El campionat es va disputar el 29 de març passat a les instal·lacions del Foment Cultural i Artístic del municipi.

Van participar en el campionat vuit billaristes que havien obtingut el dret a jugar la fase final en eliminatòries prèvies. Dels vuit finalistes, cinc pertanyien a la Secció Billar Foment. La fase final es va jugar en partides amb eliminatòria directa, a la distància de 60 caramboles amb limitació de 40 entrades. A la final, el billarista molinenc Márquez va guanyar el lleidatà Torres per 60 caramboles a 43 i així va arrodonir una excel·lent temporada. D’excel·lent també s’ha de qualificar l’actuació global dels jugadors locals en aquesta Final de Catalunya.

Recomanacions personalitzades