Doble podi del CE Molins de Rei al Campionat de Catalunya de judo

La secció de judo del CE Molins de Rei surt reforçada del Campionat de Catalunya de judo. Noelia Saborido ha aconseguit la primera posició en categoria cadet i Maria Roldan ha estat tercera en infantil. 35 alumnes participen al V Torneig de Judo de Begues. 

Collage fotogràfic sobre la competició // CE Molins de Rei

Collage fotogràfic sobre la competició // CE Molins de Rei

Bons resultats de la secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei al Campionat de Catalunya disputat el passat dia 15 a Sentmenat (Vallès Occidental). Marina Ramos, Àlex Sánchez, Maria Roldan i Noelia Saborido han viatjat acompanyats dels monitors fins a aquesta localitat per tal de participar en el campionat.

Noelia Saborido ha estat qui ha aconseguit un millor resultat proclamant-se campionat de Catalunya de Judo en categoria cadet de -44 kg. Per la seva banda, Maria Roldan ha aconseguit una més que meritòria tercera posició en categoria Infantil de -63kg. D’aquesta manera, les dues judoques molinenques han aconseguit pujar al podi en una competició de nivell.

Participació al torneig de Begues

D’altra banda, el CE Molins de Rei ha participat el mateix cap de setmana del Campionat de Catalunya en el V Torneig de Judo de Begues, un clàssic de la comarca del Baix Llobregat. Ni més ni menys que 35 alumnes molinencs han protagonitzat un desplaçament massiu que torna a demostrar que el judo va en augment al municipi. Els molinencs han competit contra alumnes del club local, el Judo Begues, i també el Judo Vilafranca, el Judo Montserrat i el Judo Bon Salvador. En total 251 joves han practicat aquest esport en una jornada multitudinària. Per la part molinenca, els resultats han tornat a ser positius aconseguint 14 ors, 8 plates i 6 bronzes.

Recomanacions personalitzades