Sembrant èxits de futur

Les dues entitats de futbol de Molins de Rei compten amb plantilles femenines de categoria amateur i futbol base. L’Atlètic Incresa ha fet un pas endavant del curs passat ençà i el Molins de Rei CF lluitarà fins al final per l’ascens a Preferent.

El Molins de Rei CF s'ha reforçat a consciència // Arxiu -- Molins de Rei CF

El Molins de Rei CF es jugarà l’ascens de categoria // Molins de Rei CF

En plena segona volta de les respectives competicions, tant l’Atlètic Incresa com el Molins de Rei CF fan balanç de la temporada d’enguany que van iniciar amb tanta il·lusió. També és moment per començar a planificar la temporada vinent tot i que encara s’ha de jugar el tram final de la lliga, que arriba en el millor moment d’ambdós equips. Els últims partits seran decisius pel Molins, que encara té opcions d’assolir l’ascens a Preferent.

A principi de temporada l’Atlètic Incresa va tenir problemes per a reunir suficients nenes per a configurar un equip amateur amb garanties i un altre de cadet-juvenil. Finalment es va optar per a reunir-les totes en un equip sènior que competís a Segona Catalana. D’aquest conjunt se’n van fer càrrec el tàndem format per Roque Bonilla i Héctor Fernández, que han fet un canvi profund en l’equip respecte l’any passat. “Considerem un èxit la temporada perquè, tot i estar a la part baixa de la classificació, els anys anteriors sempre rebíem golejades i no guanyàvem cap partit. Ara seguim a baix, però anem guanyant partits i són més competitives” apunta Alberto Vargas, coordinador del club.

Les obres iniciades al Ricard Ginebreda i el seu progrés fan pensar en què això afectarà positivament al futur de les noies. “L’any que ve això jugarà a favor nostre perquè tot serà molt més agradable, serà com tenir una casa pròpia” afirma Vargas. “Ens conformem amb mantenir els dos equips que tenim actualment, les poques noies que hi són donen molt bona imatge”, sentencia.

Al final, sí que hi haurà equip femení // Atlètic Incresa

L’Atlètic Incresa femení en un partit de la temporada passada // Atlètic Incresa

El coordinador també reflexiona sobre la davallada que ha fet la secció femenina del club. Fa tan sols tres anys l’entitat comptava amb cinc equips i era un referent a la comarca i ara compten amb dues plantilles i amb alguns problemes per a seguir nodrint-les. Tot i això, el club té molt clar que el camí que han de seguir ara és anar incorporant nenes a poc a poc i tornar a consolidar plantilles de garanties.

El Molins de Rei CF lluita per l’ascens a Preferent

El Molins de Rei CF, per la seva banda, compta amb una estructura més ambiciosa. Actualment la secció femenina la formen cinc equips: un benjamí, dos aleví-infantil, un cadet-juvenil i l’amateur. Les regnes de l’equip de referència les va agafar a principi de temporada Carlos Tregón, que venia procedent del FC Barcelona i ben aviat les molinenques van assentar-se a la part alta de Primera Divisió. Actualment ocupen la tercera posició però encara hi ha lliga per optar a l’ascens a Preferent. “Si treballen, pujaran; si no és aquest any, el següent” apunta Javier Ojeda, coordinador dels equips femenins de l’entitat.

A més a més, el Molins compta amb l’actual juvenil-cadet jugant a la màxima categoria i un dels seus aleví-infantil és pràcticament segur que guanyarà la lliga i pujarà a Primera. De fet, el cap de setmana passat va ser el primer partit de la temporada en què les noies no van guanyar. Tanmateix, Ojeda reflexiona sobre la dificultat que tenen algunes noies de desplaçar-se, ja que moltes vénen de fora del poble i això provoca que no sempre puguin arribar als entrenaments.

Recomanacions personalitzades