L’Atlètic Incresa oblida les penes

Atlètic Incresa 4-0 La Plana FC. Els del barri del Canal necessitaven una victòria per seguir aferrats al liderat. Amb aquest contundent triomf els d’Isaac Bustamante allunyen qualsevol dubte i se sobreposen a les baixes que pateixen.

L'Atlétic Incresa torna a mirar endavant // Alena Arregui

L’Atlétic Incresa torna a mirar endavant // Alena Arregui

L’última derrota al camp del Milan Hospitalet per un contundent 4 a 1 va ferir l’orgull dels homes d’Isaac Bustamante. Per acabar-ho d’adobar, perdien el liderat i, en el partit ajornat jugat el darrer cap de setmana només podien salvar un empat. Després d’aquest petit tràngol era essencial guanyar aquesta jornada a La Plana FC, equip d’Esplugues al qual l’Incresa ja va vèncer a l’anada per la mínima. Essent conscients que no es tractava d’un partit qualsevol, els blanc-i-blaus han sortit a per totes des del primer moment.

Tot i que els primers compassos del partit han estat un monòleg de l’Atlètic Incresa, La Plana ha comptat amb l’ocasió més clara dels minuts inicials. Al servei d’una falta, un jugador visitant es plantava sol davant la porteria però el porter Christian Roldán aturava una pilota que la defensa local acabaria allunyant. Tanmateix, segons després Rafa López aconseguia el primer gol del partit aprofitant una passada enrere i un mal refús posterior del porter rival. Era el minut 10 de partit i els del barri del Canal se sentien molt còmodes sobre el terreny de joc.

El segon dels locals arribaria al minut 26, quan ‘Peti’ es fabricava tot sol un gran gol des de fora l’àrea. S’arribaria a la mitja part després d’haver comptat amb algunes ocasions més, tot i que a vegades la falta d’encert i d’altres la bona col·locació de la defensa espluguenca ho van evitar.

La segona part va repartir més la possessió de la pilota. La superioritat de l’Incresa i el resultat a favor feien que els locals abaixessin la intensitat, cosa que es va traduir en uns 45 minuts de poques ocasions clares de perill. Cal destacar la gran doble aturada del porter de La Plana que va evitar al minut 60 que l’Incresa sentenciés definitivament el matx.

Finalment, a les acaballes del partit i quan Isaac Bustamante ja havia efectuat els cinc canvis, Kevin Guevara definia amb un xut creuat el que significava el tercer gol pels locals. Ja en temps de descompte, Víctor Guzmán firmaria el quart i últim gol del matí.

La transcendència d’aquesta jornada era altíssima. Més enllà de recuperar les sensacions perdudes en els últims dos partits, els d’Isaac Bustamante segueixen colíders empatats a 47 punts amb l’Espluguenc. La pròxima jornada visiten el camp del Sant Just Desvern, conjunt que ocupa la penúltima posició a la taula.

Recomanacions personalitzades