La mala defensa penalitza al CN Molins de Rei en el derbi contra el CN Sant Feliu

CN Molins de Rei 9-10 CN Sant Feliu. Pas enrere dels entrenats per Sergi Pedrerol que van pagar cara la falta d’intensitat defensiva. L’equip queda a set punts del segon. Inclou àudio entrevista amb Lluís Casellas. 

Lluís Casellas, capità dissabte, controlant una pilota // Jose Polo

Lluís Casellas, capità dissabte, controlant una pilota // Jose Polo

Massa confiat va sortir el Club Natació Molins de Rei al derbi comarcal contra el Club Natació Sant Feliu. Tots dos equips estan realitzant una gran temporada però el Molins, amb la seva condició de tercer classificat de la Primera Divisió, era el favorit. Faltava intensitat en fase defensiva i els jugadors visitants solien rematar poc exigits. Amb els crits de l’entrenador Juan Carlos Sanchón de fons, el Sant Feliu va deixar clar des del principi que no seria un partit fàcil. Només Axel Contreras, amb tres gols en el primer període, va mantenir al seu equip connectat en els primers compassos.

Els problemes en defensa van mantenir-se al segon període i, de fet, van acompanyar al Molins fins al final del partit. Ho va aprofitar el santfeliuenc Ander Pastor, que va igualar el hat-trick de Contreras en aquest temps. De fet, per moments el partit va semblar un duel entre aquests dos jugadors, Pastor i Contreras. El visitant feia mal des dels cinc metres mentre que el local va fer una demostració de varietat de registres: la llarga distància, a la contra o des de l’extrem. Es va arribar a la mitja part amb màxima igualtat: 5 a 5.

Pedrerol i els seus eren conscients que s’havia de posar una marxa més per guanyar el partit i, de fet, en atac ho van fer. Jugadors com Lluís Casellas, Ricard Prats o David Rodríguez van agafar responsabilitats. El Molins va enviar fins a tres pilotes al pal en el tercer període. I és que els locals tampoc van tenir sort. Col·lectivament, però, la defensa seguia sense funcionar. El Sant Feliu va aconseguir una renda de dos gols en aquest temps i es va fer amb el control del partit.

Va sortir amb coratge el Molins a l’últim període. No volien perdre el derbi i amb el desgast físic acumulat el partit es va convertir en un festival de gols. Retallava distància el Molins i, després, el Sant Feliu, la tornava a augmentar. Aquesta va ser la constant fins el final del partit. Va ser Pastor qui va fer el 8 a 10 fent callar la Piscina Municipal. Contreras va fer un gol a l’últim minut però no hi va haver temps per a més. Es perdia el derbi per 9 a 10. Si s’haguessin aplicat més en defensa això no hauria passat.

 Lluís Casellas: “Amb una bona defensa haguéssim guanyat”

Recomanacions personalitzades