El CN Molins de Rei surt reforçat de les Canàries

El primer equip de waterpolo aconsegueix una victòria en el seu viatge a les Illes Canàries. L’equip supera al Metropole però cau contra l’Echeyde, líder de la categoria, per només un gol. Els de Sergi Pedrerol són ara tercers de la classificació.

Imatge del segon partit contra l'Echayde // laCorchera.com

Imatge del segon partit contra l’Echayde // laCorchera.com

El primer equip de waterpolo del Club Natació Molins de Rei va sortir reforçat del seu viatge a les Illes Canàries, on va disputar dos partits en un mateix cap de setmana per estalviar costos econòmics. El primer d’ells va ser contra el Waterpolo Metropole i va finalitzar amb un 3 a 8 a favor dels entrenats per Sergi Pedrerol. En declaracions a Viu Molins de Rei, el capità de l’equip, Oscar Díaz, va definir el matx com “igualat fins l’últim període, on vam ser superiors”. Tres gols de Nil Marsal i dos d’Axel Contreras van ser clau en el triomf en una piscina d’aigua salada i descoberta que sempre resulta complicada de superar.

El segon partit del cap de setmana va ser contra el líder, l’Echeyde de Tenerife. Era un partit complicat per partida doble: es jugava contra el primer classificat de la categoria i es tenia el cansament acumulat del dia anterior. “Vam aguantar fins al final però no va poder ser”, explicava el capità. L’11 a 10 final deixava clar que el CN Molins donarà molta guerra en el que queda de temporada. L’equip és tercer a Primera Divisió, segona màxima categoria del waterpolo estatal.

Recomanacions personalitzades