El bàsquet masculí es retroba amb la victòria

CE Molins de Rei 56-47 Basket Almeda. Triomf transcendental dels molinencs, que encadenaven quatre derrotes consecutives. La gran intensitat dels locals va marcar la dinàmica d’un partit que va estar molt igualat fins al darrer període.

El CE Molins de Rei fent pinya després de la victòria // Jose Polo

El CE Molins de Rei fent pinya després de la victòria // Jose Polo

El repte que tenien els homes de Juan Couto era demostrar que han superat el petit entrebanc patit en les últimes jornades de lliga. Visitava el Poliesportiu el Basket Almeda, que arribava amb un balanç de 6 victòries i 13 derrotes (el Molins es trobava amb 9 victòries i 10 derrotes) i volia aprofitar-se de la mala ratxa que encadenaven els molinencs. Tanmateix, els locals van arrencar el matx amb molta intensitat i l’actitud positiva no davallaria al llarg dels minuts. El primer quart acabaria 12-11 i s’arribaria a la mitja part 20-22, un marcador realment pobre. El partit fins llavors estava essent poc vistós, tot i que molt igualat entre ambdós equips.

El tercer període va significar un punt d’inflexió. Els molinencs, guiats per un encertat Jordi de Ugarte, corregien els errors que tant els havien passat factura les jornades anteriors. El balanç de tirs lliures va millorar substancialment (només es van fallar deu llançaments) i, tot i el gran encert de l’Almeda en tirs de tres, això va ser el que va acabar donant la victòria als verds. Al final del tercer període el marcador mostrava un esperançador 38-31.

Els jugadors molinencs miren atentaments una acció // Jose Polo

Els jugadors molinencs miren atentaments una acció // Jose Polo

En els darrers deu minuts es va veure un CE Molins de Rei confiat. L’Almeda intentava parar el joc d’atac molinenc a base de faltes i anotava gairebé tot el que provava. Fins ben entrat el període, la sensació encara era que el partit se’l podria endur qualsevol dels dos equips sobre la pista. No obstant això, els locals van brindar un final trepidant en què gràcies a una gran efectivitat i una tensió providencial en defensa van acabar marcant distàncies al marcador final (56-47).

Recomanacions personalitzades