Myriam Swanson reinterpreta els clàssics del blues i el jazz

La cantant Myriam Swanson, acompanyada del quartet Magnolia, farà una reinterpretació de cançons d’artistes com Ella Fitzgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney aquest diumenge a les 19 hores a la Traska Truska.

MAGNOLIA_web

Myriam Swanson en una de les seves actuacions // ContraBaix

El cicle ContraBaix porta a la cantant barcelonina Myriam Swanson aquest diumenge 23 de febrer a les 7 de la tarda a la Traska Truska. A Swanson l’acompanyaran Francesc Capella al piano, Paco Weht al contrabaix i Anton Jarl a la bateria, formant el quartet Magnolia. En el concert farà una reinterpretació de cançons històriques dels seus gèneres predilectes. A cavall del jazz, el blues o el rhythm’n’blues Swanson rendirà tribut a figures com Ella Fitzgerald, Etta James, Sara Vaughan o Rosemary Clooney.

El repertori portarà a l’espectador a paisatges del Broadway dels anys trenta als musicals de Cole Porter dels cinquanta; de Duke Ellington a Ella Fitgerald i de Sara Vaughan a Julie London, entre tants altres. El cinema i el jazz es trobaran en un ambient sotisficat.

Recomanacions personalitzades