Recital del femení d’handbol davant el Sanes

CE Molins de Rei 40-21 Sant Esteve Sesrovires. El femení d’handbol va tornar a fer-se fort a casa. Les molinenques van golejar al Sanes per 19 gols de diferència. 

La incansable Inés Solana ho intenta des de l'extrem // Jose Polo

El CE Molins de Rei anotant un gol en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

Si comparem resultats de la primera i segona volta contra el mateix equip queda clar que alguna cosa ha canviat en el sènior femení d’handbol del CE Molins de Rei. El 28 a 26 a Sant Esteve de Sesrovires queda completament oblidat després de la golejada (40-21) que el CE Molins de Rei va infringir aquest dissabte al mateix rival.

Les visitants van plantar-se a Molins de Rei amb un equip molt jove i faltat de maduresa. Sandra Baño, que fins la temporada passada militava al Molins, va tornar al Poliesportiu Municipal i va deixar algunes jugades de gran qualitat. No va ser suficient davant les entrenades per Isa Rabassa. Realment, el Sanes no va poder fer gaire davant el gran partit de les molinenques.

El partit es presagiava imprevisible però el Molins va començar amb un primer parcial de 3 a 0. Les jugadores se sentien còmodes i agafaven distància al marcador. Aquesta era la clau, anar fent una bona defensa tancada com una muralla impedint en tot moment que cap jugadora rival llances entre els tres pals de Marta Bermejo. A més, les guerreres van fer un bon atac jugant amb seguretat en tots els aspectes. Amb un important 17 a 8 s’arribava a la mitja part. Tot depenia d’elles mateixes. La feina més complicada ja estava feta.

Amb tot, el millor arribaria a la segona part, on el Molins va mostrar el seu millor joc fent gaudir a l’afició. L’equip va mostrar la seva millor cara per convertir un partit imprevisible en una golejada. Gemma Rebulà i Laia Bermúdez feien mal en atac, mostrant-se molt contundents de cara porteria. A partir d’aquí tot va sortir rodat. La capitana, Inés Solana, també es va sumar a la festa fent dos gols consecutius.

Al Sant Esteve li van faltar recursos per plantar cara al Poliesportiu Municipal. Així ho va deixar clar el 40 a 21 que va lluir al marcador al final del partit. Una victòria que serveix per agafar forces i seguretat de cara a una segona volta que promet ser molt millor que la primera.

Recomanacions personalitzades