Un concert solidari de l’associació de veïns del Canal tenyeix d’optimisme el dissabte de Fira

Una iniciativa de l’Associació de Veïns del Canal va reunir al teatre de La Peni els grups Gospel Feelings i Son de l’Havana. Al voltant de 200 persones van assistir al concert dedicat a tots aquells que ho estan passant malament  per la difícil situació econòmica. L’acte va recaptar un total de 1.065 euros per a Càritas Parroquial.

Vicenç Fernández, Maribel Rodríguez i Walter González, durant la presentació del concert // Alena Arregui

Vicenç Fernández, Maribel Rodríguez i Walter González, durant la presentació del concert // Alena Arregui

El teatre de la Joventut Catòlica-La Peni s’anava omplint a mesura que s’acostava l’hora què començava el concert. La platea aviat va estar plena i l’aspecte del teatre era prou acollidor per donar el tret de sortida del concert benèfic. Vicenç Fernandez, el principal organitzador de la jornada, en representació de l’associació de veïns del barri del Canal presentava l’acte acompanyat de Maribel Rodríguez. Ambdós van destacar que l’objectiu del concert era recaptar diners per ajudar a totes les famílies que estan patint les pitjors conseqüències de la crisi. “Vivim problemàtiques molt a prop. Tenim la gran sort de tenir a Molins de Rei un grup de persones que lluiten contra aquesta situació”, apuntava Rodríguez. “Aquest concert va dedicat a totes aquelles famílies que no deixen de patir”, va afegir.

Vicenç Fernandez valora amb molt optimisme el resultat d’aquesta iniciativa. Gairebé 200 entrades venudes i la participació desinteressada de tots els seus organitzadors s’han traduït en 1.065 euros recaptats. Aquests aniran destinats a Càritas per a que puguin seguir realitzant la feina que duen a terme amb les famílies del poble més desfavorides.

Gospel Feelings i Son de L’Havana

La primera part del concert la va protagonitzar el grup molinenc Gospel Feelings, que va animar des del primer moment a un públic que es va mostrar molt participatiu. La banda molinenca de gospel va fer una actuació d’aproximadament mitja hora, on va regalar als assistents, entre altres temes, una cançó dedicada al desaparegut Nelson Mandela.

El grup 'Gospel Feelings' durant la seva actuació // Alena Arregui

El grup ‘Gospel Feelings’ durant la seva actuació // Alena Arregui

L’altre grup de la gala benèfica, els Son de L’Havana, actuaven per primer cop a Molins de Rei. Vinguts des de Sant Vicenç dels Horts, interpreten cançons de taverna i van delectar al públic amb la seva música. Aquest acte també va servir al quartet musical vicentí per oferir el seu nou disc, titulat ‘Fiesta Mayor’, del qual un 20% de la recaptació ha anat dedicat a Càritas Parroquial.

Els 'Son de L'Havanna' van presentar el seu repertori de cançó de taverna // Alena Arregui

Els ‘Son de L’Havanna’ van presentar el seu repertori de cançó de taverna // Alena Arregui

Walter González, paraguaià resident a Molins des de fa vuit anys, va col·laborar amb la presentació i dinamització de l’acte. Vicenç Fernandez, per la seva part, va agrair de manera personal als dos grups musicals que van oferir el concert desinteressadament i a les institucions com Càritas Parroquial i la Creu Roja que treballen dia a dia per pal·liar els efectes de la crua crisi econòmica. L’acte va finalitzar amb un gran aplaudiment de tota la sala a les actuacions del vespre i al treball de l’Associació de Veïns del Canal.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades