Joan Herrera fa de la Candelera el seu particular Sant Jordi

Joan Herrera ha visitat la seu d’Iniciativa per Molins de Rei coincidint amb la Fira de la Candelera i ha aprofitat per presentar el seu darrer llibre sobre les desigualtats en democràcia. El líder d’Iniciativa ha remarcat l’èxit de la cita molinenca, ha criticat al PP i ha fet una crida a la unió de l’esquerra.

Exemplars del llibre que ha presentat Joan Herrera // Alena Arregui

Exemplars del llibre que ha presentat Joan Herrera // Alena Arregui

Com si d’un dia de Sant Jordi és tractés en plena Fira de la Candelera, Joan Herrera ha acudit a la seu d’Iniciativa per Molins de Rei per presentar el seu llibre Quanta desigualtat pot suportar la democràcia? i signar exemplars a tots aquells que s’hi han apropat. El líder ecosocialista, que gairebé mai és perd la Fira de la Candelera, ha estat testimoni d’un matí de diumenge esplèndid i ha recorregut els carrers del poble en plena hora punta, quan una gran massa de gent visitava el recinte firal.

Herrera, que l’any passat va demanar una major sensibilitat a la Generalitat per cuidar millor la Fira després de conèixer les retallades dels ajuts al voltant d’un 30%, enguany ha volgut dedicar unes paraules a destacar l’esdeveniment, que ha definit com una de les coses que fan que aquest país tiri endavant. “Que la gent s’impliqui i ompli els carrers d’aquesta manera ajuda sens dubte a superar la situació del país, molt més enllà de qualsevol reforma fiscal”, ha apuntat.

A la visita l’han acompanyat diversos càrrecs del partit a nivell local però també a nivell comarcal, com els coordinadors d’ICV al Baix Llobregat Arnau Funes i Candela López. Més tard s’ha incorporat a la visita Ernest Urtasun, el candidat dels ecosocialistes a les properes eleccions al Parlament Europeu.

El líder d'Iniciativa durant la seva estada a la Fira de  la Candelera // Alena Arregui

El líder d’ICV va signar llibres durant la seva estada a la Fira de la Candelera // Alena Arregui

Crida a la unió de l’esquerra

Herrera ha aprofitat l’ocasió per valorar davant dels mitjans la conferència del Partit Popular que s’ha dut a terme aquest cap de setmana. “És el primer cop que ens trobem amb un PP al qual li tremolen les cames. La dreta té por a fragmentar-se, ja no és la dreta forta que teníem fins ara”, ha afirmat. A més ha insistit en la importància d’unir les forces dels partits d’esquerres. “Ara tenim una gran responsabilitat, la gent d’esquerres hem d’unir-nos”, ha expressat Herrera.

El coordinador nacional d’Iniciativa ha volgut afegir dues reflexions en referència a les últimes declaracions del president del Govern, Mariano Rajoy. “El president acaba de dir que a Espanya l’han rescatat els espanyols. Això és un insult, perquè l’únic que han rescatat ha estat la Banca amb l’esforç i el patiment de la gent”, ha denunciat. “Per altra banda, hem de vigilar perquè quan Mariano Rajoy parla d’abaixar impostos es refereix a fer-ho només per als més rics. La desigualtat no només existeix, sinó que s’incrementa”, ha insistit. Després de signar durant una estona exemplars del seu llibre a tots aquells que s’han apropat a la seu d’Iniciativa, Herrera ha pogut passejar pels carrers de Molins i gaudir del gran ambient de l’últim dia de la Fira de la Candelera.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades