Gimmolins col·labora amb l’AFANOC per la Fira de la Candelera

Per quart any consecutiu la Fira de la Candelera ha comptat amb la presencia dels diferents grups de dansa de Gimmolins Dance. Enguany els seus balls han tingut un esperit solidari en col·laboració amb l’AFANOC. 

Les Gimmolins Dance en acció // Laura Fernández

Les Gimmolins Dance en acció // Laura Fernández

La tradicional actuació del grup de ball Gimmolins ha tingut enguany un esperit solidari. Des de l’entitat gestionada per l’Associació de Veïns del barri del Canal s’ha volgut col·laborar amb l’AFANOC, l’associació catalana de nens amb càncer. Les clàssiques gorres d’aquesta entitat han estat les protagonistes de més d’una de les coreografies que s’han realitzat a la plaça del Molí.

“Sento els mateixos nervis que el primer dia o més”, explica la professora del grup de dansa del barri del Canal, Maria José López. I és que des de fa 20 anys López dirigeix Gimmolins Dance, un grup de gimnàstica i ball que s’ha multiplicat, creant diferents franges d’edat i que ara ja s’ha convertit en una gran família.

Aquesta ha estat la quarta edició consecutiva que actuaven en motiu de la Fira de la Candelera. Primer han començat les més petites, les Chiquidance, i després d’anar sortint a l’escenari totes les franges d’edat, el grup amateur Gimmolins Dance ha finalitzat l’actuació. Aquest col·lectiu, però, va molt més enllà de la passió per la dansa i el ball. “Es comenten els problemes que tenim i ens intentem ajudar els uns als altres”, es sincera la seva responsable. Enguany, però, han ajudat també als nens malalts de càncer i han posat el seu granet de sorra a la xifra rècord recaptada el passat mes de desembre a la festa solidària “Posa’t la gorra”.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades