Andrea Motis omple la Peni amb un jazz seductor

La jove Andrea Motis, acompanyada del trio musical que forma amb Joan Chamorro i Josep Traver, va actuar al Teatre de la Peni el passat dissabte 25 en un concert organitzat per ContraBaix en el marc de la Fira de la Candelera i que va omplir el teatre de la Peni.

Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver van fer les delícies dels assistents // Fira de la Candelera

Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver van fer les delícies dels assistents // Fira de la Candelera

Magnífic concert el que van oferir Andrea Motis acompanyada de Joan Chamorro i Josep Traver a l’escenari d’una Peni on no quedava ni una sola butaca lliure a la platea per presenciar en directe la seva música. Joan Chamorro es va encarregar del contrabaix i el saxo, a més a més anava explicant anècdotes entre cançó i cançó amb el sentit de l’humor que el caracteritza.

A les guitarres estava el gran Josep Traver, que també es va deleitar amb un ukelele i un banjo, que van aportar un xic de ritme a les peces interpretades. Els músics van actuar durant dues hores mentre el públic, on hi havia des de gent gran fins a joves, va gaudir de la dolça veu d’Andrea Motis i les excelses melodies rítmiques que captivaven als assistents.

Des del 2010, quan va sortir el primer disc “Joan Chamorro presenta Andrea Motis”, fins ara han actuat en més de 50 concerts arreu de Catalunya i ja han presentat el seu tercer disc. Motis acaba pràcticament de complir la majoria d’edat però quan puja al escenari actua amb una maduresa pròpia d’una veterana, com va quedar demostrat en aquest concert organitzat per ContraBaix coincidint amb la 163a Fira de la Candelera.

El gran domini de la pronunciació en la llengua anglesa de la jove intèrpret és una de les claus del seu èxit que la portarà a actuar a Suïssa al mes de juny.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades