Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver posen la música al cap de setmana previ a la Candelera

El jazz d’Andrea Motis, Joan Chamorro i Josep Traver serà el gran protagonista del cap de setmana previ a la Fira de la Candelera. El bon ritme de venda d’entrades anticipades fa preveure una gran afluència de públic al concert organitzat per Contrabaix al teatre de la Peni aquest dissabte.

D'esquerra a dreta: Josep Traver, Andrea Motis i Joan Chamorro // ContraBaix

D’esquerra a dreta: Josep Traver, Andrea Motis i Joan Chamorro // ContraBaix

Andrea Motis i Joan Chamorro són considerats la revelació del jazz català. La primera vegada que escoltes a l’Andrea Motis diuen que et quedes meravellat i alguns dels seus vídeos superen les 200.000 reproduccions a YouTube. Aquesta jove artista canta amb una personalitat que no es veia en anys. A més, també toca el saxo i la trompeta.

D’això en té gran part de responsabilitat el seu mentor Joan Chamorro. El treball que està fent aquest veterà del jazz català des de la Sant Andreu Jazz Band, la big band més jove d’Europa, és molt reconegut tant per la crítica com pel públic. La seva trajectòria com a saxofonista (entre d’altres instruments) és també brillant i dilatada. Chamorro ha actuat amb Tete Montoliu, Slide Hampton, Bebo Valdés, Randy Brecker, Manhattan Transfer i Stevie Wonder, entre un gran ventall de músics.

Andrea Motis i Joan Chamorro actuaran a Molins de Rei el cap de setmana previ a la Fira de la Candelera i no ho faran sols. Estaran acompanyats per Josep Traver a la guitarra i altres cordes com el banjo i l’ukelele.

El concert serà aquest dissabte 25 de gener a les 19 hores al teatre de la Peni i es troba dins de les activitats de la 163a Fira de la Candelera. Les entrades anticipades costen 13 euros i en taquilla tindran un preu de 16 euros. Fonts de l’organització han explicat a Viu Molins de Rei que pràcticament totes les entrades de la platea s’han venut. L’èxit està assegurat.

[sam id=”35″ codes=”true”]

Recomanacions personalitzades