Victòria que val per una segona plaça

CN Molins de Rei 13-8 CN La Latina. Victòria treballada que permet als de Sergi Pedrerol situar-se en la segona posició de la classificació.

La UE Horta va plantar cara al Molins en tot moment // Jose Polo

El CN Molins en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El Club Natació Molins de Rei, immers en el millor moment de la temporada i dels últims mesos, rebia a un rival complicat, el Club Natació La Latina, novè a la classificació. De fet, ja gairebé no és recorda el mal tràngol de la temporada passada, quan es va patir per no baixar de categoria, a la Piscina Municipal. L’equip ha fet un canvi de xip notable. El rendiment, els ànims i la sensació que transmet són completament diferents.

El partit no va ser pas un regal. El primer període va acabar amb un 3 a 2 al marcador. Es veia a un Molins molt segur dins de l’aigua. Els de Sergi Pedrerol no van trigar en fer el 4 a 2 però La Latina, deixant clar que aspiraven a treure quelcom positiu de la seva visita a Catalunya, van empatar a 4. Nil Marsal va deixar diferents accions de qualitat durant aquest interval del partit i es va arribar a la mitja part amb un 6 a 5 a l’electrònic. No hi havia encara res decidit.

Era gairebé impossible escapar-se i trencar el partit. El Molins ho va intentar durant el tercer període però no va ser possible. Això sí, l’equip continuava desgastant al rival, conscient que potser no podrien mantenir l’exigència competitiva mostrada fins al moment fins al final del partit. La clau era aprofitar el moment oportú, posar marge al marcador, i aguantar fins al final.

Així ho va fer el Molins, que un cop va aconseguir distanciar-se va mostrar-se com un equip madur i sense por fins aconseguir la victòria. En alguns moments la banqueta madrilenya es va posar nerviosa reclamant un millor arbitratge per als seus interessos, però el cert és que els punts es quedarien a casa. Al final el resultat va ser de 13 a 8, potser enganyós ja que el matx no va ser tant fàcil però just al cap i a la fi.

Els tres punts són molt importants ja que gràcies a ells el Molins és col·loca en segona posició a Primera Divisió nacional. Els molinencs són a 4 punts del líder, un CN Poble Nou que s’està mostrant molt sòlid. La igualtat és evident a la resta de la part alta de la classificació i és per això que no es pot fer cap pronòstic clar. Només és evident que aquesta temporada no es patirà per no baixar.

Recomanacions personalitzades