Xavi Foj ja és a menys d’una hora del podi

[sam id=”33″ codes=”true”]

Xavi Foj segueix retallant distància respecte Yacopini i es situa a 55 minuts de la tercera posició de la categoria de cotxes de sèrie del Dakar 2014.

Foj creant polseguera amb el Toyota // Foj Motorsport Coopertires

Foj creant polseguera amb el Toyota // Foj Motorsport Coopertires

L’equip Foj Motorsport Coopertires s’ha marcat un objectiu, el podi, i pas a pas va camí d’aconseguir-ho. La vuitena etapa del Dakar, entre Salta i Calama, va servir per restar-li 6 minuts i 22 segons al tercer classificat de la categoria de cotxes de sèrie, Alejandro Yacopini. Ara Xavi Foj i Nacho Santamaría només són a menys d’una hora (55.47) de l’argentí tot just quan arriba la part de la cursa que més s’ajusta a les possibilitats del pilot molinenc.

Els dos líders de la T2, Jun Mitsuhashi i Nicolas Gibon, van tornar a jugar en un altra lliga i és que el pilot de Molins de Rei va tornar a tenir problemes. Una roca amagada sota el fesh-fesh de la pista va trencar dues rodes del Toyota i Foj va tornar a perdre temps. “Ha estat una especial que ha combinat una mica de tot, trams ràpids, fesh-fesh i moltes, moltes pedres”, declarava Foj un cop acabada l’etapa.

Ara el ral·li més dur del món s’endinsa a Xile i, teòricament, el terreny serà una mica més favorable pels interessos de Xavi Foj. 55 minuts no són poc marge però és una distància que, al mínim problema que pateixi Yacopini, es pot remuntar. La mecànica del cotxe sembla que respon després d’una primera setmana horrorosa i, això, és bona senyal.

Recomanacions personalitzades