El CFS Molins 99 guanya a la pista del Cervelló

FS Cervelló 3-6 CFS Molins 99. Els molinencs comencen l’any de la mateixa manera que van acabar el passat: guanyant. 

El 5 a 3 va ser celebrat amb un gest de ràbia // Jose Polo

El CFS Molins 99 celebrant un gol en un partit d’aquesta temporada // Jose Polo

El resultat, 3 a 6, pot fer pensar que va ser una victòria còmode del Club Futbol Sala Molins 99 a la pista del Futbol Sala Cervelló però segons explica la web de l’entitat molinenca no va ser pas així. La primera part va tenir un clar color blau i els homes entrenats per Jorge Rubio van signar un meritori 0 a 4 a la pista d’un bon rival. S’intuïa, però, que el resultat era excessiu i que a la segona part les coses es podien complicar.

Així va ser i, a la represa, els molinencs van veure com el Cervelló escurçava distàncies. De fet els locals van dominar en aquesta part i el Molins va haver de saber patir, sobretot davant l’atac de 5 de l’equip rival. A falta de dos minuts i mig el resultat era de 3 a 5 i, per tant, el matx estava obert. Però finalment Sergi Areny va fer el 3 a 6 final i va tancar el partit. Tres punts més d’un Molins que continua amb la mateixa regularitat que l’any passat.

Recomanacions personalitzades