Triple podi al III Torneig Internacional de Lloret de judo

Xenia Caballero, primera, Pau Pavón, segon i Maria Roldán, tercera, aconsegueixen pujar al podi del III Torneig Internacional Vila de Lloret. 

Muntatge fet pel CE Molins de Rei

Muntatge fet pel CE Molins de Rei amb imatges dels esportistes participants

Abans d’acabar el 2013 la secció de judo del Club Esportiu Molins de Rei s’ha desplaçat fins a Lloret de Mar per participar a la tercera edició del Torneig Internacional de judo d’aquesta localitat. El torneig, disputat en categories benjamí, aleví, infantil i cadet ha aplegat a més de 260 participant vinguts d’arreu de Catalunya i de països com Holanda, Bèlgica o Andorra.

Tot i que el nivell ha estat molt alt, els esportistes del CE Molins de Rei han fet una gran actuació aconseguint tres podis. Xenia Caballero ha aconseguit la victòria en la seva categoria, Pau Pavón ha estat segon i Maria Roldán tercera. A més, també s’han aconseguit cinc cinquenes posicions gràcies a la feina d’Alejandro Ramos, Adrià Zurita, Rubén Rodríguez, Diego Cabaleiro i David González.

Recomanacions personalitzades