Signats els convenis amb les entitats esportives

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Molins de Rei ha separat els convenis de les subvencions amb les entitats esportives. Viu Molins de Rei entrevista al regidor d’Esports, Xavi Paz, per explicar els motius d’aquest canvi i les seves conseqüències. 

Josep Izquierdo, de l'Assocació Futbol Sala Molins de Rei, signant el conveni amb els responsables municipals // Jose Polo

Josep Izquierdo, de l’Assocació Futbol Sala Molins de Rei, signant el conveni amb els responsables municipals // Jose Polo

Les entitats esportives de Molins de Rei ja han signat els convenis amb l’Ajuntament per tal de regular el seu ús dels equipaments municipals i la col·laboració que aquestes tenen amb el consistori. La signatura s’ha realitzat en un acte públic realitzat a la Federació Obrera on aquestes entitats han pogut compartir impressions i adreçar-se en públic als responsables municipals.

Aquest es el segon any que el consistori ha decidit separar els convenis a les entitats esportives de les subvencions. Segons explica el regidor d’Esports, Xavi Paz (PSC), en declaracions a Viu Molins de Rei, amb aquest canvi es guanya “agilitat” ja que els diferents clubs poden recollir l’ús i els nous horaris de la temporada esportiva iniciada al setembre en els convenis. Queden així regulats els horaris en funció dels interessos de les entitats per partits i entrenaments.

Els convenis s’han signat amb un total de 20 entitats esportives de Molins de Rei i regulen l’ús del poliesportiu municipal, el poliesportiu La Sínia, el camp de futbol Josep Raich, el camp de futbol Ricard Ginebreda, espais de centres escolars i sales de la Federació Obrera.

Recomanacions personalitzades