Mots i Més realitza la primera Duplicada de Scrabble a Molins de Rei

El club de Scrabble Mots i Més a Molins ha fet la primera Duplicada de Molins de Rei. La partida conjunta en la que van participar una desena de molinencs es va realitzar al The Queen Lara, on acostuma a jugar l’entitat que aquests dies també organitza el segon campionat virtual d’Aparaulats.

Els participants a la primera Duplicada de Molins de Rei es van situar davant una gran pantalla al The Queen Lara // Mots i Més a Molins

Els participants a la primera Duplicada de Molins de Rei es van situar davant una pantalla al The Queen Lara // Mots i Més a Molins

L’entitat Mots i Més a Molins ha acabat l’any realitzant una partida ben diferent a les que acostumen a fer quinzenalment al bar The Queen Lara i lluny de la virtualitat del segon campionat d’Aparaulats que es troba en plena efervescència a les pantalles d’una cinquantena de molinencs. Aquest cop es tractava de la primera Duplicada de Molins de Rei, una modalitat que va fer moure i alinear taules del local, preparar taulers i faristols i adjudicar fulls d’anotació i paperetes per a cada ronda i jugador.

Una pantalla gran davant els participants donava una imatge ben diferent de quan els addictes al Scrabble s’acostumen a reunir davant un tauler de joc. Aquesta modalitat posada en pràctica per primer cop al municipi consisteix en un seguit de rondes en les que els jugadors han de proposar la màxima puntuació possible al seu atril. Al finalitzar la ronda s’afegeix al tauler la jugada mestra i així es van passant rondes fins a finalitzar la partida. Tot plegat es va fer en aquest cas utilitzant el programa Eliot.

Una pantalla reproduïa el tauler amb les millors jugades que anava marcant el camí del joc // Mots i Més a Molins

Una pantalla reproduïa el tauler amb les millors jugades que anava marcant el camí del joc // Mots i Més a Molins

Un dels membres de l’entitat es va encarregar d’anar introduint les dades al programari i a dirigir la partida, amb algunes dificultats per la manca d’experiència però amb un final satisfactori. “Si bé és cert que l’inici va desvirtuar una mica l’esdeveniment, el fet de poder seguir amb una certa normalitat va representar un impuls efectiu per a què tot es desenvolupés òptimament fins a la darrera jugada”, expliquen al blog de l’entitat, on descriuen la partida que va durar gairebé dues hores i mitja.

La partida va comptar amb la presència de Carles Cassanyes, un dels millors jugadors de Scrabble de Catalunya. La seva qualitat jugant va quedar demostrada al finalitzar la partida, quan el convidat es va convertir en el vencedor de la partida tot i que per una molt ajustada diferència amb el segon classificat.

Recomanacions personalitzades