L’AE Molins – CV Viladecans és el partit de la jornada

El seguiment especial d’aquest cap de setmana serà pel voleibol, que s’enfronta contra l’altre líder de Tercera Catalana, el CV Viladecans. Consulta, també, les prèvies de la resta de partits del cap de setmana. Tots ells amb seguiment de Viu Molins de Rei.

La jornada de voleibol es va allargar durant tot el dia // Jose Polo

El sènior de l’AE Molins en un partit de la temporada passada // Jose Polo

Diumenge 22 a les 12:30
AE Molins – CV Viladecans: Duel de líders

Partit entre els dos equips capdavanters del grup B de Tercera Catalana de voleibol. AE Molins i CV Viladecans es troben empatats a punts a la primera posició de la competició després de 10 partits. Just abans de Nadal, un dels dos quedarà com a líder en solitari. El factor pista pot esdevenir decisiu en un partit que pot marcar un abans i un després en aquesta lliga. Es per això aquest aquest matx serà el partit de la jornada de Viu Molins de Rei. Com sempre, crònica escrita, fotos i vídeo resum del partit amb entrevista a un dels protagonistes.

Diumenge 22 a les 12:15
Molins de Rei CF – Corbera CF: Últim examen a domicili abans de Nadal

Últim examen a domicili abans de la vacances de Nadal. El Molins de Rei CF acumula tres partits perduts fora de casa i encara que ho compensa amb zero derrotes al Municipal Josep Raich, les tres derrotes han estat consecutives. Aquest diumenge, tot i les baixes de Torelló, Christian Agudo i els dubtes de Capella, Nélson o Chufo, els molinencs es desplaçaran a un camp difícil per tornar a sumar els tres punts fora de zona i menjar els turrons com Déu mana.

Diumenge 22 a les 12:15
Atlètic Incresa – Espluguenc : El repte més complicat

El liderat del grup 12 de Quarta Catalana té nom i cognoms: Atlètic Incresa. Tot i això, els d’Isaac Bustamante encadenen diverses victòries consecutives en les quals es pateix més del compte. És hora de començar a guanyar els partits des del primer minut de joc i no haver de remuntar sempre resultats adversos. Indiscutiblement, els del barri del Canal tenen aquest diumenge una prova de foc contra l’Espluguenc, que és segon a la taula.

Dissabte 21 a les 17:45
CFS Molins 99 – Castellar: Volen ser campions d’hivern

Després d’empatar el seu primer partit a la pista del Gavà, el CFS Molins 99 es voldrà retrobar amb la victòria al Poliesportiu Municipal de la Sínia la tarda de dissabte. Davant tindran un rival que es troba a la penúltima posició de la taula, un Castellar que ho ha perdut tot a domicili però visitarà Molins de Rei per donar la sorpresa al grup segon de la Divisió d’Honor Catalana. Els homes de Jorge Rubio lluitaran com sempre per seguir líders i aconseguir avantatge respecte el Gavà, ja que estan empatats a punts amb els molinencs, que compten amb un partit menys.

Dissabte 21 a les 19:15
Femení d’handbol – Granollers “B”: És obligatori aixecar-se

És el moment d’aixecar el cap. El mític femení d’handbol no travessa el seu millor moment. Les dificultats per portar una continuïtat fa que les entrenades per Isa Rabassa només hagin puntuat en 3 dels 9 partits disputats. Mai és massa tard per començar de 0 i aquest dissabte rebran al filial d’un vell conegut, el Granollers.

Recomanacions personalitzades