13 atletes de l’AEM participen al cross de Granollers

Una expedició l’AEM es va desplaçar fins a Granollers per participar a la important prova atlètica. El millor resultat ha estat per Lluís Estornell, que va quedar en setena posició en la categoria Open.

El cros de Granollers és un dels importants de Catalunya // Salvador Pou - atletisme.cat

El cross de Granollers és un dels importants de Catalunya // Salvador Pou – atletisme.cat

13 atletes de la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei (AEM) es van desplaçar fins a Granollers per participar en el cross internacional d’aquesta localitat, segons informa l’entitat a través de la seva pàgina web. El millor molinenc en l’edició d’enguany d’una de les proves més importants de Catalunya d’aquesta disciplina va ser Lluís Estornell, que va finalitzar en setena posició en la categoria Open.

A la cursa cadet Arnau Artés, Joan Moreno i Ferran Pedrola van finalitzar en posició 45, 75 i 80 respectivament. En categoria juvenil-júnior l’Oriol Pascual va finalitzar 32è en categoria juvenil i el seu germà Roger 22è en júnior. En infantil Arnau Roig va aconseguir la 49ena posició.

Carla Moreno, única noia de l’expedició, va aconseguir quedar 74a en categoria aleví. En aquesta mateixa categoria, aleví, Ferran Martínez va ser 57è i Javier Martínez 63è. A la cursa dels benjamins Isaac Muñoz va arribar el número 60. Per acabar, l’esportista més jove de l’AEM, Omar Mbaye, va aconseguir una positiva 23ena posició.

Recomanacions personalitzades