Una màquina de competir

CFS Molins 99 6-3 Cerdanyola del Vallès. Els molinencs sumen una nova victòria i segueixen amb la seva dinàmica gairebé inexpugnable. Tot i el resultat, no va ser un partit fàcil. 

El CFS Molins 99 va patir per superar al Cerdanyola // Jose Polo

El CFS Molins 99 va patir per superar al Cerdanyola // Jose Polo

El Club Futbol Sala Molins 99 és un equip fiable siguin quines siguin les circumstàncies. Serà molt complicat que els entrenats per Jorge Rubio deixin escapar punts a casa, on calquen un futbol sala sovint vistós però sobretot efectiu. El reconegut com a millor equip masculí de Molins de Rei durant la temporada 2013 defensa ordenat i fort, traient les urpes quan fa falta. En atac no es sol precipitar. A més, bona part dels seus jugadors atresoren una tècnica capaç de desequilibrar un partit. No importa que estiguin marcats per les baixes i que homes com Franki Canals (sí, el que fins la temporada passada jugava a l’Atlètic Incresa), que normalment actuen al “B”, hagin de fer un cop de mà. Res li treu fiabilitat a una veritable màquina competitiva. Poden perdre, però no estan ideats per la derrota.

No començava bé el CFS Molins 99 en el seu matx contra el Cerdanyola. No havia passat un minut de partit i ja perdia per 0 a 1. No és la primera vegada que els molinencs superen una situació similar, començar el matx amb un gol en contra els primers segons. No importava, al minut 5 Agus ja havia empatat a 1 amb un xut creuat a cama canviada, aprofitant la seva brillant esquerra. Un parell de minuts després Isaac feia el primer dels seus gols disparant des del costat esquerra. No seria l’únic. El mateix Isaac aprofitava una passada d’Agus per fer el 3 a 1 i posar distància a l’electrònic. Els dos mateixos protagonistes repetirien la jugada per fer el 4 a 1. Llavors semblava que el partit no seria complicat però el Cerdanyola, que va lluitar fins l’últim minut, va fer el 4 a 2 abans del descans. El missatge era clar, si es volia guanyar calia patir. L’equip rival era de nivell. 

El 5 a 3 va ser celebrat amb un gest de ràbia // Jose Polo

El 5 a 3 va ser celebrat amb un gest de ràbia // Jose Polo

Potser Isaac va ser el millor del partit però el potencial del CFS Molins 99 és la força del conjunt // Jose Polo

Potser Isaac va ser el millor del partit però el potencial del CFS Molins 99 és la força del conjunt // Jose Polo

A la segona el domini era local fins que el Cerdanyola, equip que ha casa ha de ser temible, es va apropar fent el 4 a 3.  El gol va donar-li ales als visitants que van treure el seu millor futbol sala, movent la pilota amb rapidesa i perill. Però al Molins li va sortir l’animal competitiu que porta dins. El gen que fa que sigui un equip gairebé inexpugnable amb una única derrota en 10 mesos. Va tocar patir i defendre i en aquest context homes com Rubén García o el capità Jesús González es van fer grans. Potser García i González no són els jugadors més agraïts de veure però la seguretat que transmeten no té preu. Va estar a punt Isaac de fer el seu quart gol i tancar una tarda per al record però Ivan, molt intel·ligent, va ser qui va fer el 5 a 3 per portar la calma a la Sínia. Llavors el Cerdanyola no va saber jugar de cinc i el mateix Ivan va fer el 6 a 3 que va tancar el marcador en una bona tarda de futbol sala. El resultat és enganyós ja que el CFS Molins 99 va patir més del que sembla però és evident que els molinencs porten una dinàmica capaç d’arrasar amb tot. Son una màquina de competir que encara no coneix els seus límits.

“La clau és el treball entre setmana”

En declaracions a Viu Molins de Rei, el capità Jesús González va reconèixer que va ser un partit “més complicat del que diu el marcador” però matisant que el CFS Molins 99 ja era conscient que el Cerdanyola “és un gran equip”. Valorant l’actuació del seu company Isaac, autor de tres gols, va explicar que està en un “gran estat de forma” i que els seus gols van servir per “obrir al rival”. I és que segons el capità els equips contraris ara “es solen tancar a mitja pista”. Per acabar, l’imcombustible jugador va assegurar que la clau del gran moment del seu equip és “la concentració i el treball fet entre setmana” ja que gràcies a això poden “jugar a una gran intensitat”.

Recomanacions personalitzades