Els Metal Defenders tornen a organitzar un festival de heavy metal no extrem

L’entitat molinenca Metal Defenders organitza la tercera edició del Crash Dummies Metal Fest, un festival de metall no extrem que es celebra aquest dissabte. El grup Lonewolf és el cap de cartell d’un festival que servirà per acomiadar als Bourbon Society i pel qual passaran els molinencs Enrager.

Cartell del Crash Dummies Metal Fest 3 El festival Crash Dummies Metal Fest 3 es celebra aquest dissabte 30 de novembre a partir de les 21.30 hores a la sala Liverpool de la discoteca EiTwo. La segona edició del festival ja es va fer en aquesta mateixa sala l’any 2010 i aquest any torna amb la presència de grups internacionals i un preu de només tres euros.

Lonewolf serà el grup francès encarregat d’encapçalar aquest festival, presentant el seu sisè disc (The Fourth and Final Horsemen) i repassant la seva extensa trajectòria de speed-heavy metal. Actuarà al voltant de la 1 de la matinada.

A banda del grup internacional, tocaran els barcelonins Fast Sharks -que seran els encarregats d’obrir el festival amb les cançons del grup alemany Accept– i els lleidatans Metrakillator, que barregen riffs trashers amb veus que recorden i evoquen el metall clàssic alemany i pinzellades de heavy metal de tota la vida.

També hi haurà representació local al festival gràcies als molinencs Enrager, que es presenten al Crash Dummies Metal Fest amb un nou cantant i un setlist totalment renovat. L’actuació dels molinencs serà al voltant de la mitjanit. “És un grup que es dispara, que segueix ascendint, que mescla heavy metal amb moments speed i passatges més hardrockeros”, destaquen els organitzadors del festival.

Els Bourbon Society d’Igualada utilitzaran el festival dels Metal Defenders per acomiadar-se del món de la música. L’irreverent, canyero i alcohòlic directe d’aquest grup serà un bon final de festa, assegurant que els assistents marxen amb un bon sabor de boca del festival. Per això mateix seran els encarregats de tancar el seguit d’actuacions que es podran gaudir dissabte a la nit a la sala Liverpool fins al voltant de les tres de la matinada. A partir d’aquella hora, els DJs de l’entitat molinenca Metal Defenders i del programa de Ràdio Molins de Rei Zona Metall ametrallaran les orelles dels assistents amb el bo i millor de totes les èpoques del heavy metal.

Recomanacions personalitzades